BYGGER I HØYDEN: 15 etasjer, 500–600 kvadratmeter per etasje, 204 rom pluss pluss. Det er store planer på gang i Stjørdal.
BYGGER I HØYDEN: 15 etasjer, 500–600 kvadratmeter per etasje, 204 rom pluss pluss. Det er store planer på gang i Stjørdal.

Buchardt planlegger 15-etasjes hotell i Stjørdal

Store planer i Trøndelags vise-hovedstad.

Dette melder Stjørdals-Nytt. I et dokument avisen har fått innsyn i, beskrives et hotell på hele 15 etasjer med nærmere 500–600 kvadratmeter per etasje. Mannen bak de store planene er Arthur Buchardt.

Hotelltomta har beliggenhet like ved Kimen kulturhus i Stjørdal. Kommunen er blant fylkets raskest voksende og siden 2008 den nest mest folkerike, etter Trondheim, med rundt 25.000 innbyggere.

204 rom

Ifølge Stjørdals-Nytt viser plantegningene et hotell med 3000 m2 kjeller, en første etasje med resepsjon, varemottak, bistro, tekniske rom og administrasjon. Fra andre til 13. etasje planlegges det 204 hotellrom.

I 14. etasje er det, ut i fra plantegninger satt av plass til møterom, teknisk rom og «vrimleareal», mens toppetasjen vil bestå av restaurant, kjøkken, spa, basseng og takterrasse. Totalt vil hotellet omtalt som «Kimen hotell» bli på totalt 11.638,6 kvadratmeter.

«En ekstremt hyggelig mann»

Stjørdals ordfører, Ivar Vigdenes, bekrefter overfor Stjørdals-Nytt at styret i SKU (Stjørdal Kulturutvikling) har vært i dialog med Buchardt.

– Det har vært en dialog og det er en ekstremt hyggelig mann vi har med å gjøre. Det som er gjort i dette tilfellet er en mulighetsvurdering og en enkel volumsstudie over hva som er mulig å få til på tomta, opplyser Vigdenes.

Powered by Labrador CMS