Disse tre selvinnsjekk-kioskene ble nylig installert på Marlin Hotel Waterloo i London. Selskapet kontaktes av flere store hotellkjeder.

Storavtale for Arribatec Hospitality

Arribatec Hospitality med kjempeavtale.

Publisert Sist oppdatert

Nylig installerte selskapet Arribatec Hospitality tre selvinnsjekk-kiosker på Marlin Hotel Waterloo i London. Dette er bare starten for selskapets utenlandssatsing 

– Storbritannia er et marked vi har hatt et ønske om å sikte oss mer inn på det siste året. Vi har deltatt på et par messer og truffet en hel del interessante folk, og ser nå resultatet av arbeidet. Vi har fått på plass en avtale med en irskeid hotellkjede som består av åtte hoteller. Neste ut er å installere selvinnsjekk-kiosker i Dublin, og håper vi kan gjennomføre innstalleringene på samtlige hoteller i løpet av året, forteller adm. direktør i Arribatec Hospitality, Alexander Weiss Richter, til Hotellmagasinet.

Adm. direktør hos Arribatec Hospitality, Alexander Weiss Richter.

Selskapet med hovedkontor på Løren i Oslo, jobber fortsatt med flere hoteller i Norge, Sverige og Danmark – men for å oppleve den store veksten må en videre ut i Europa, understreker Weiss Richter.

– Vi er allerede i kontakt med flere store hotellkjeder, og jeg vet at det har vært aktører  innom Marlin Hotel Waterloo for å sjekke ut vår siste installering. Vi skal opp og frem, og bli den største leverandøren innen segmentet. 2024 kommer til å bli året hvor vi for alvor setter oss på kartet, sier han.

Powered by Labrador CMS