Norges eneste medlem av Design Hotels

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

THE THIEF er blitt en del av nettverket Design Hotels som i anledning 20 års jubileet utgir verden ”vakreste travel guide”.

Det er hva direktør Espen Karlsen kaller den ekstra store jubileumsutgaven av nettverkets årbok. Og en enda større utgave er på vei: Et bord med innebygd bok og stol til. Rett og slett en ekte Coffee Table bok.

 

Originaler

– Vi er veldig glade for å ha blitt en del av Design Hotels. Det er en anerkjent merkevare og organisasjon, der mottoet er:”Made by Originals”. De 250 hotellene i hele verden har det felles at alle er unike. De må ha god standard og service, men behøver ikke være luksushotell. Alle har et tydelig konsept, en ide, en historie å fortelle og fokus på design og kunst, forteller han og blar ivrig i boken. Den inneholder alt fra hoteller på Karibiske øyer med fargerike detaljer, hengekøyer og stråtak til minimalistiske storbyhoteller. Alle hotell får et to siders oppslag. Så også THE THIEF. I tillegg har denne utgaven en bred presentasjon av Petter A. Stordalen.

THE THIEF har etter søknad, dialog om hotellets konsept pluss befaring, sluppet gjennom nåløyet. Det passer dem utmerket. Direktøren forteller at dette bare vil forsterke deres internasjonale profil og satsing. Allerede er rundt 60-70 prosent av belegget internasjonalt, noe de nå har mulighet til å forsterke.

Gjennom å være en del av det verdensomspennende nettverket blir hotellet med på samlinger for å utvikle konsept, de møter internasjonale kunder og ikke minst blir de en del av markedsprogrammet.

– Design Hotels har et veldig bra markedsprogram som vi får mye ut av å være med på. Vi ser heller ikke bort fra at dette kan være med på å selge Oslo til et internasjonalt marked og at hele byen vil nyte godt av det, sier Karlsen. 

Akkurat nå venter han spent på at den helt store Limited Edition Coffee Table boken skal komme tilbake etter lanseringsturneen og blir det en del av hotellets designkonsept. Bordet, og stolen, er blitt til gjennom et samarbeid mellom Design Hotels og finske Artek og betegnes som XXL Collector Edition.

Teaser:

THE THIEF er blitt en del av nettverket Design Hotels som i anledning 20 års jubileet utgir verden ”vakreste travel guide”.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Direktør Espen Karlsen gleder seg over at hotellet er blitt med i jubileumsutgaven av den kjente årboken.