Åpner Kitchen & Table i Arendal

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I morgen åpner den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson sitt nye restaurantkonsept Kitchen & Table på Clarion Hotel Tyholmen i Arendal.

- Vi gleder oss til å servere Arendals befolkning smaker fra Manhattan kombinert med lokale råvarer fra regionen, sier Alexander Grieg, direktør ved Clarion Hotel Tyholmen, i en pressemelding.

Svenske Marcus Samuelsson, basert i New York, innfører nå Manhattans internasjonale smaker og kjøkken i Skandinavia. I samarbeid med Clarion Hotels åpner han restaurantkonseptet på alle hotell i Norge og Sverige. Nå står Arendal for tur.

- Manhattan er som et matmekka. Her finner du smaker fra hele verden. Med Kitchen & Table har jeg lyst til å bringe denne smaksregnbuen til Norge og Sverige. I tillegg så kommer alle restaurantene til å få signaturretter med utgangspunkt i lokale råvarer, så hver by vil få sin egen unike Kitchen & Table meny. Gjestene vil oppleve en fantastisk smakblanding mellom NY og Norge, sier Marcus Samuelsson.

Med konsept, fun dining, skal Samuelsson vise det norske publikum at god mat ikke trenger å være stivt. Fun dining handler om gode smaker i en avslappet atmosfære, omringet av kjente og ukjente glade mennesker med toppservice.

- Vi har lenge ønsket å jobbe med Marcus på flere av våre hoteller. Når konseptet med Kitchen & Table kom på bordet, var vi ikke i tvil. God mat, i hyggelige omgivelser til hverdag og fest. Restauranten vil være et fantastisk tilskudd i byen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann i Nordic Choice Hotels.

Teaser:

I morgen åpner den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson sitt nye restaurantkonsept Kitchen & Table på Clarion Hotel Tyholmen i Arendal.  

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Marcus Samuelsson er klar med New York-inspirerte retter i Arendal. (Foto: Sara Appelgren/Birgitte Henriksen)