Andrès Reyes Gjerme ligger ikke på latsiden: 30-åringen har en rekke prosjekter rullende, og 1. desember åpnet firmaet hans, RG Hospitality Consulting, kontor i London.

Reyes Gjerme åpner kontor i London

RG Hospitality Consulting satser. 

Nylig kunne Hotellmagasinet melde at den tidligere Britannia-sjefen, Andrès Reyes Gjerme, leder Lillestrøms første luksusprosjekt.

30-åringen, som har  utdannelse innen hotelledelse fra Paris med spesialisering innen luksussegmentet, driver selskapet RG Hospitality Service, som allerede har en rekke oppdrag.

1. desember åpnet firmaet kontor i London. På sin egen LinkedIn-profil, skriver Reyes Gjerme følgende: 

– Målet vårt er å være mer tilstede for å vise frem våre tjenester for å møte etterspørselen og følge opp vår visjon om å skape fortreffelighet. Firmaet vil arbeide hånd i hånd med hotelleiere og andre kundesentrerte virksomheter hvor de kan tilby støtte enten strategisk, operasjonelt eller med konsulentprosjekter. Noen eksempler er teknisk stackrevisjon, opplæring av teammedlemmer i tjeneste, sette en arbeidsgruppe for et prosjekt eller midlertidig tjeneste. London tilbyr et stort utvalg av virksomheter, et sentralt knutepunkt for industribegivenheter og innovasjon. Firmaet er klar til å ta på markedet sammen med sitt nettverk og foretrukne partnere for å sikre en "one stop"-destinasjon for sine kunder. 

Videre skriver 30-åringen at RG Hospitality Consulting ble grunnlagt med oppdraget å skape fortreffelighet for kundene og ta del i å forme bransjen. 

– Vi gir både strategisk veiledning og operasjonell utførelse som har som mål å levere fortreffelighet for alle dine interessenter. Med vår dynamiske forretningsmodell kan vi tilby skreddersydde løsninger avhengig av dine mål, organisasjon og ressurser som er i tråd med vår savoir-faire. Sammen setter vi den perfekte rammen uansett hvor du er basert. Selv om vi spesialiserer oss på hotell og turisme, er vi i stand til å levere samme kvalitet til andre kundesentrerte virksomheter som detaljhandel og bank, heter det i meldingen. 

Powered by Labrador CMS