GODT BESØKT: Clarion The Hub i Oslo har det råeste konferanseutstyret på markedet. Fra venstre konferansesjef Jonathan Andreasson-Medina og salgssjef på Norges største hotell, Odd Arne Lund.

Hotellet har 29 konferansesaler. Og nesten bare fulle hus

De som trodde det var slutt på konferanse, må tro om igjen!

Publisert Sist oppdatert

Mange dømte framtiden til konferanser nord og ned under pandemien – men så feil kan en ta. I hvert fall hvis en skal tro tilbakemeldingene fra Norges største hotell, Clarion The Hub.

Hotellet, som ligger rett ved kjøpesenteret Oslo city og Oslo S, har bortimot fulle hus i sine 29 (!) konferansesaler. Hotellet har 810 rom, og er også landets mest moderne sikkerhetshotell.

Stiller høye krav til gjennomføring

Her er det normalt at et par tusen mennesker daglig ferdes ut og inn. I fjor omsatte hotellet for 500 millioner kroner på 11 måneder.

– Vi har ofte fulle konferansesaler. Folk ønsker god service og høy kvalitet på konferanse. Det får de hos oss, sier Odd Arne Lund (45), til Hotellmagasinet.

Han er salgssjef på Norges største hotell, og har vært på The Hub i to år.

Les også: Stordalen ønsker nytt kongressenter i Oslo

GIGANTISK: Den største salen, ved navn Jernbanetorget, er 900 m2 og har en kapasitet på 1150 mennesker.

Hit kommer folk fra hele landet for å arrangere og delta på konferanse. Med så mange gjester med ulike behov, stiller det høye krav til gjennomføring fra hotellets ansatte. Her går det i slag i slag med middager, konferanse og rigging.

– Det forventes at vi skal levere det lille ekstra, og det gjør vi. Vi er et fantastisk team på hotellet, sier Lund, som legger til at de får svært gode tilbakemeldinger fra konferansedeltakerne.

– Selv om pandemien fikk øynene opp for streaming og digitale møter, ønsker fortsatt folk å møtes. Konferanse er populært, og vi har veldig mange bestillinger inne i tiden som kommer. Det er gledelig.

Tilbyr det beste tekniske utstyret

På The Hub tilbys det konferansesaler med kapasitet fra 10 og opp til 1150 personer. Den største salen – Jernbanetorget på 900 m2 – er svært populær for store arrangementer. Lund forteller at kundene er opptatt av hvilket teknisk utstyr konferansesalene er utstyrt med. Hotellet har to heltidsansatte teknikere som er tilgjengelig.

– Folk er villige til å betale det det koster for å få det de ønsker. Kundene er ikke krevende, men de forventer at vi skal være fleksible og levere, sier Lund.

Les også: Pensjonatet «alle» vil kjøpe

Kollega, Jonathan Andreasson-Medina (34), er konferansesjef på det fire år gamle hotellet.

– Det tekniske utstyret er rundt tre år gammelt, men er det beste du får på markedet. Det er mange eventbyråer som kommer til oss, og de stiller høye krav til fasiliteter. Den teknologiske utviklingen går raskt, men vi har ansatte som følger med og har kontroll på det som skjer. Det er viktig at vi kan tilby den nyeste teknologien. Det er også enkelte bedrifter som har med seg egne profesjonelle teknikere på arrangementer, forteller han til Hotellmagasinet.

Powered by Labrador CMS