STOLTE: CEO Fýri Henrik Gyllander, Aksel Lund Svindal og Anders Buchardt.

Sjekk Svindals hotell-luksus

Hemsedal-hotellet Fýri Resort, verdens første "mountain boutique resort" åpner i Hemsedal i dag.

Publisert


Det er Anders Buchardt som sammen med alpinlegende Aksel Lund Svindal og hotellopplevelsesgruppen ESS Group, åpner portene til en helt ny type resort- og destinasjonshotell.

Fýri Resort of Hemsedal er verdens første mountain boutique resort. Satsingen er definitivt blant de største i de skandinaviske alpene denne vinteren, og er i hvert fall den eneste som involverer en mangedobbel olympisk mester og de svenske utfordrerne i ESS Group.

 

Unik kvalitet

Teamet som står bak Fýri er unikt på mange måter. AB Invest og Anders Buchardt er ledende på destinasjon- og eiendomsutvikling i både Norge og Sverige. ESS Group er Sveriges mest omtalte og opplevelsesfokuserte hotellkjede, internasjonalt velkjent for destinasjoner som Hotel Pigalle, Steam Hotel og Ystad Saltsjöbad. At også Aksel Lund Svindal er en sterk partner i prosjektet har gitt unike forutsetninger for å skape noe helt nytt i hurtigvoksende Hemsedal.

– Jeg har bygget mye i mitt liv, men Fýri er det absolutt mest krevende, spennende og nyskapende – med unik kvalitet og opplevelser. Å få gjøre dette med Aksel og det inspirerende og dyktige teamet til ESS Group er utrolig givende. Det er fantastisk å kunne åpne dørene her i dag! Alle er velkommen!” sier Anders Buchardt.

144 rom

Fýri kan skilte med perfekt beliggenhet, ski in-ski out og med en splitter ny skiheis rett utenfor døren. 144 rom, en lobbylounge med matbar og playground som vil bli et naturlig samlingspunkt med shuffleboard, bordtennis og biljard rundt den store åpne peisen. I restauranten LIV står prisbelønte kokker for fantastiske matopplevelser. Fýri tilbyr utleie av utstyr i Ride Department til en rekke aktiviteter som ski og terrengsykling. Med førsteklasses service og skreddersydde tilbud for friluftsaktiviteter i alle sesonger. Møte- og konferansefasilitetene er av ypperste klasse, varierende størrelser (10-250 personer) og med eventyrlig utsikt.

– Vi skaper en resortopplevelse med internasjonale ambisjoner som vi alle er stolte av. Alle våre eksiterende reisemål i Sverige har fokus på å gi stor verdi for pengene, og vi legger mye kjærlighet i maten, servicen, drikken, musikken, møter og trening. Her i Hemsedal gjør vi alt dette i kombinasjon med de mektige fjellene, sykling, ski, fiske og løping. Å få gjøre dette i Norge med Anders Buchardt og mitt idol Aksel Lund Svindal er en stor drøm”, sier direktør Jonas Stenberg i ESS Group.

Powered by Labrador CMS