SATSER:Under varemerket BWH Hotel Group skal åpne flere hoteller i Skandinavia i tiden som kommer.
SATSER:Under varemerket BWH Hotel Group skal åpne flere hoteller i Skandinavia i tiden som kommer.

Aiden skal ekspandere i Skandinavia

Skal åpne en håndfull hoteller i Skandinavia.

BWH Hotel Group ekspanderer styrker tilbudet i Skandinavia med det nye varemerket Aiden, som er et nytt og moderne hotellkonsept.

Aiden er en ny generasjon moderne hotell med fokus på bevisste valg, smarte digitale løsninger og strategiske plasseringer, skriver BWH Hotel Group i en pressemelding.

– Målet med Aiden er å skape en ny og spennende gruppe moderne hoteller i Skandinavia. Hotellmarkedet er i stor grad ganske tradisjonelt og konservativt, og her så vi et hull som det nye hotellkonseptet vårt kan fylle. Nå kan vi tilby gjestene våre prisgunstige hoteller med en frisk, ung tone, som oppleves som innovative og nytenkende. Her møtes effektive overnattinger med lekne miljøer og digitale løsninger. Det skal oppleves som smart, komfortabelt og bevisst», sier Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavia, i en pressemelding.

På Aidens konseptuelle hoteller står det moderne i sentrum, med innovasjon, smarte løsninger og med bærekraft som en naturlig integrert del. Som et spennende innslag vil hotellene arbeide med hologrammer som en sentral del av opplevelsen.

Med hologramteknologi kan man realisere digital innsjekk med personlig kontakt, samtidig som man effektivt kan maksimere de ansattes engasjement for en unik gjesteopplevelse.

For å redusere miljøpåvirkningen bygges mange av hotellene ved hjelp av moduler, noe som er en mer bærekraftig måte å bygge på, siden avfallsmengden reduseres og bygningen kan resirkuleres i større grad. Materialet som brukes, kommer fra bærekraftige kilder og er i enkelte tilfeller resirkulert. Hotellenes tak vil også i stor grad utstyres med solceller, noe som skaper en betydelig og bærekraftig strømproduksjon.

Flesteparten av hotellene blir bygd på strategiske steder der det er større behov, for eksempel ved universiteter, større bedrifter og arenaer. Det første hotellet, Aiden by Best Western Herning, åpnes 1. februar i Herning i Danmark. Det blir Danmarks første modulbygde hotell, og det skal tilby 204 rom, treningsstudio med badstue, konferanserom og innbydende sosiale områder for å omgås eller arbeide.

En håndfull hoteller er planlagt med åpning allerede i 2023, i samarbeid med CIC Hospitality som er en av de ledende hotelloperatørene i Skandinavia, og som i dag driver 20 hoteller. En rekke av dem er også med i BWH Hotel Group.

Powered by Labrador CMS