Bytter navn til Nidaros

Thon Hotel Gildevangen som ligger midt i Trondheim sentrum skal nå hete Thon Hotel Nidaros.

Publisert

Hotellet som ligger i en ærverdig bygning i sen-jugendstil fra 1908, er totalrenovert til et topp moderne hotell. Det nye navnet Thon Hotel Nidaros gjør ære på Nidarosdomen og på det gamle bynavnet Nidaros. Bygningen består for øvrig av samme steinsort som Nidarosdomen.

– Det nyoppussede Thon Hotel Nidaros er svært godt tilrettelagt for forretningsreisende, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

(Saken fortsetter under bildet.)

For kresne businessgjester

NYTT: Også rommene er pusset opp. Her er et standard familierom.
DETALJER: Lobbyen på Thon Hotel Nidaros har mange unike detaljer, blant annet en vegg tapetsert med bilde av Stiftsgården i Trondheim.

Thon Hotel Nidaros har 163 rom og businessrom som er smakfullt innredet med Smart-TV og det er gratis WiFi på hotellet.

– Med Thon Hotel Nidaros har vi tatt sikte på å skape et eksklusivt og moderne hotell for kresne businessgjester. Alt fra resepsjon, lounge, spisesal og gjesterom har fått en helt ny stil og utforming, sier Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, som sammen med interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak den nye design.

Thon Hotel Nidaros kan tilby treningsrom, lobby med barområde, flott frokostsal og en ny, stor lounge. Hotellet serverer også gratis kveldsmat til hotellets gjester fra klokken 18 til 21.

Navneendringen trer i kraft 27. september 2017.

Powered by Labrador CMS