F.v: Hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, Stephen Twining og Food & Beverage Manager på Scandic Nidelven, Lasse Waagbø.

Nok en seier til Scandic Nidelven

Man trodde kanskje ikke det var mulig, men Scandic Nidelven fortsetter å utvide og utvikle frokosttilbudet sitt videre. Dermed ble det et nytt gull i «Frokost-NM» for Trondheims-hotellet som nå har 12 gulldiplomer på veggen.

Publisert

Twinings Best Breakfast er Norges viktigste frokost-kåring, atter en gang har juryen kåret Scandic Nidelven som vinner av Twinings Best Breakfast.

– Etter meget sterk konkurranse de siste årene har Scandic Nidelven bygget ut frokostlokalene, noe som har gitt et løft til hele frokosten. Det er en meget dedikert gjeng som står bak, og med utbyggingen har de senket skuldrene og hevet servicen enda et hakk, samtidig som de har svært høy standard og kvalitet på matvarene, skriver arrangør Haugen-Gruppen.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Sølv til Lofoten

IMPONERER STADIG: Dette er kun ett av de forbløffende elementene som venter frokostgjestene ved Scandic Nidelven. 
 

Denne konkurransen generelt, og Scandic Nidelven spesielt, har i mange år vært en av driverne bak utviklingen av stadig høyere kvalitet på norske hotellfrokoster. Konkurransen mellom de beste hotellene i Thon og Scandic har bidratt til å gi en mengde hotellgjester i Norge en stadig bedre frokostopplevelse.

Thon Hotel Lofoten (som for øvrig er det eneste andre hotellet utover Nidelven som har vunnet konkurransen) fortsetter å levere en meget god frokost og er soleklar på andreplass, mens Scandic Hell som har vært i toppen i mange år har pusset opp frokostsalen sin og tatt steget opp på pallen på tredjeplass, fortsetter de.

NB: Saken fortsetter under bildet.

THIS IS HELL: Frokosten ved Scandic Hell har fått et løft de siste årene og blir i år hedret med en sterk tredjeplass. 

Hederspris

De siste årene har Twinings Best Breakfast delt ut en hederspris til noen som har gjort en formidabel innsats for arbeidet med hotelfrokosten. I år går denne til Zoltan Berkes, som har vært ansvarlig for frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo siden åpningen i 2014.

Ambisjonen og målet for frokostteamet ved Rosenkrantz har vært det samme fra dag en; å tilby den beste frokostopplevelsen i Norge. Zoltan er ekstremt dedikert i jobben sin. Han ser hele tiden etter nye muligheter og nye produkter som kan forbedre frokosten vår ytterligere, og har jobbet spesielt for å skape en team-spirit og stolthet blant alle som jobber på kjøkkenet. Zoltan er svært utadvendt og trives å snakke med gjestene ute i frokostsalen, noe som har gitt mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde frokostgjester.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo vant for øvrig fylkesprisen i Twinings Best Breakfast i år.

Sterk jury

Vinnerne er kåret av en jury bestående av tre personer med årelang erfaring med mat og frokost. Lars Erik Underthun: Norges første medaljevinner i Bocuse d'Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og tidligere president i Bocuse d'Or Norge.

Wenche Andersen: Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist.

Det 3. jurymedlemmet: ...Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.

Begrunnelsene

Juryens begrunnelse for Scandic Nidelven var slik:

– Har tatt enda et langt skritt fremover. En omfattende ombygging har gitt frokostgjestene bedre plass og hyggeligere lokaler, men har også ført med seg bedre logistikk og minst like god mat. Servicen har alltid vært god her, men nå virker det som om staben har senket skuldrene og klarer å få gjestene til å føle seg mer avslappet og mer velkomne. Svært godt utvalg og høy kvalitet på maten.

Thon Lofoten:

Kan skilte med enestående atmosfære. Den målbevisste satsingen på lokale produkter er ekstra viktig for et hotell som tiltrekker seg mange turister. Her er det ikke aldri tvil om hvilken landsdel du er i, og hotellet er flinke til å beskrive de lokale produktene for gjester som ikke kjenner til dem. Et lokalt kaffebrenneri er trukket inn for å servere kaffe, og spesielt utvalget av omeletter er imponerende.

Scandic Hell:

Her har oppussing gjort det som tidligere var en utfordrende spisesal til et moderne og hyggelig frokostområde, samtidig som logistikken er forbedret. Utvalget er bredt og mye er lokalt og hjemmelaget. Blant annet er frukt og grønnsaker arbeidet godt med og innbydende presentert. De har en meget god varmmatstasjon, og gjestene følges godt opp.

Powered by Labrador CMS