Reis med Hotellmagasinet til Bocuse d'Or Europe 2014

Bli med å heie på Norges superkokk Ørjan Johannessen i Stockholm 7.–9. mai 2014!

Publisert Sist oppdatert

Hvert 2. år arrangeres Bocuse d'Or Europe som er en oppladning til hovedkonkurransen i Lyon. For første gang arrangeres denne kokkekonkurransen i Sverige.

7. og 8. mai har du en unik mulighet til å oppleve dette i Stockholm. Målet med konkurransen er å skapeen gastronomisk hendelse hvor kokkene er i fokus og maten er temaet. Her kan man virkelig nyte omgivelsene og bli inspirert. Alle lagene, supportere og tilskuere får mulighet til å oppleve Sverige som «den nye kulinariske nasjon».

Klikk her for flere detaljer og for å bestille reisen.

Denne viktige kokkekonkurransen vil finne sted under GastroNord og Vinordic.

GastroNord & Vinordic

Nordens største fagmesse innenfor mat og drikke. GastroNord og Vinordic avholdes 6.–9.mai på Stockholmsmässan som ligger ca 8 km syd for «Gamla stan». GastroNord ble arrangert for første gang i 1985 og Vinordic i 1994. Begge messene har utviklet seg til å bli de viktigste messene for hotell, restaurant, storkjøkken og cateringindustrien. GastroNord tiltrekker seg ca. 20 000 besøkende og Vinordic ca. 9 000 besøkende fra alle verdens hjørner.

Priser fra 3 520,- pr. Person

Prisene inkluderer:

Flyreise Oslo-Stockholm og retur
Statlige avgifter
Bagasje
2 netter på hotell m/frokost

NB! Vi tar forbehold om at prisene kan endres.

Klikk her for flere detaljer og for å bestille reisen.

Powered by Labrador CMS