Første steg mot Årets kokk

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I dag braker det løs med stresstest for de åtte kandidatene som stiller opp i kampen om å bli årets kokk og få billett til neste års europauttak til  Bocuse d`Or.

Startfeltet som samles til en lukket konkurranse på Torp ved Sandefjord i dag består av Jan Robin Ektvedt fra Strand restaurant i Bærum, Christoffer Davidsen fra Renaa Matbaren på Solsiden i Trondheim, Gunnar Hvarnes fra Spiseriet i konserthuset i Stavanger, Øyvind Bøe Dalelv fra Statholdergaarden i Oslo, Odd Ivar Haglund fra Fengselet i Hønefoss, Aleksander Berg fra Oro i Oslo, Ørjan Johannessen fra Bekkjarvik Gjestgiveri i Bekkjarvik og Adrian Løvold fra Adrian Løvold Kurs & Catering i Trondheim.

En blanding av tidligere Bocuse d`Or deltakere ved Gunnar Hvarnes og Ørjan Johannessen, lure ringrever fra kokkelandslaget representert ved Alexander Berg og unge ambisiøse kokker som vil noe med yrket sitt.

De åtte som samles på Torp i dag skal bli til fire som går til selv konkurransen Årets Kokk som arrangeres i Mathallen i Oslo til høsten. Vinnerne der går til europafinalen i Bocuse d`Or i Stockholm i mai neste år.

Teaser:

I dag braker det løs med stresstest for de åtte kandidatene som stiller opp i kampen om å bli årets kokk og få billett til neste års europauttak til Bocuse d`Or.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Ørjan Johannessen satser igjen. (Foto: Anton Granhus)