Choice overtar driften av Quality Spa & Resort Kragerø

Publisert Sist oppdatert

Quality Spa &, Resort Kragerø åpnet våren 2008. Denne uken begjærte franchisetaker Estatia Resort Kragerø seg konkurs. I samarbeid med Swedbank, konkursboet og pantehaverne, har Choice Hotels Scandinavia inngått en avtale om å overta videre drift av hotellet. Sammen vil de utarbeide en felles plan for fremtidig organisering av fellesarelene, usolgte leiligheter og tomter. Alle arrangementer og bookinger ved hotellet vi gå som planlagt.

- Vi har lenge håpet at fanchisetakeren ville løse dette på egenhånd. Vi tar nå over driften sammen med Swedbank og ser frem til å finne en god løsning både for gjester og ansatte. Hotellet i Kragerø har hatt ekstra utfordringer i tøffe tider, men vi har tro på anlegget på lengre sikt. Nå må vi vurdere hvilke grep vi kan ta for å sikre en stabil fremtid, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

Kystens største hotellanlegg

Quality Spa &, Resort Kragerø har til sammen 230 gjesterom og suiter og en konferanseavdeling for opp til 250 gjester. Anlegget har en utvidet spa-, velvære- og treningsavdeling på totalt 1250 kvm, samt restaurant, bar og uteservering. Hotellets gjester har tilgang til en 18-hulls golfbane, tennis- og fotballbaner, samt et strandanlegg med båt- og sjøaktiviteter.

Thumbnail Image: