Bytter ut kaker med fullkorn

For at alle kokker og restaurantansatte skal få mest og best mulig kunnskap om diettene, arrangeres et eget opplæringsprogram. Her vil de ansatte lære alt fra tilberedning, innholdet i rettene og om alternativer til vanlige ingredienser.
Rezidor SAS Hospitality viser til undersøkelser som sier at fett, sukker og salt virker negativt inn på produktivitet og effektivitet på arbeidsplassen. Derfor har de også endret noe på menyen som serveres i kaffepauser under møter og arrangementer. Nå er det mulig å bytte ut kaker og smørfylte kjeks med godbiter som ”fullkorn rundstykker fylt med grillede grønnsaker og basilkumolje” og ”riskaker med fettfattig kremost, gressløk og reddiker”.
- Det er et faktum at et sunt kosthold er helt fundamentalt i en sunn livsstil. Ved å tilby dette både til våre forretnings- og fritidskunder gjør vi vårt for å tilpasse oss oppmerksomheten rundt dette i dagens samfunn, sier konserndirektør og president i Rezidor SAS, Kurt Ritter i en pressemelding.