![HURRA: Salgssjef i Rational, Rolf Espen Vegsund har god grunn til å smile: Produktene slår an på markedet , og det settes nye rekorder.](https://image.hotellmagasinet.no/744116.webp?imageId=744116&x=0.00&y=2.82&cropw=100.00&croph=76.10&width=960&height=548&format=jpg)
Brennhett ovnsalg for Rational
Kundene vil ha miljøvennlig og bærekraft.
– Det har vært et par utfordrende år, men nå er vi tilbake for fullt. Det har skjedd en endring i pandemien rundt bevisstheten strøm og bærekraft. Vi har mange avtaler med hotellbransjen, og skal fortsette å holde trykket oppe, sier salgssjef i Rational, Rolf Espen Vegsund.
På Umami-messen på Lillestrøm har Rational en stor stand: Det serveres mat fra produsentenes ovner. Og smaken var fortreffelig!
![GÅR GODT: Til venstre produktet iVario Pro, som kan koke, steke og frityrsteke. Til høyre ovnen som har "alt".](https://image.hotellmagasinet.no/744120.webp?imageId=744120&width=960&height=548&format=jpg)
Den tyske leverandøren driver med kontinuerlig produktutvikling, og det kom nye modeller på markedet i 2020. iVario Pro er en råtass av et produkt og er som kinderegget: Her får du servert tre ting i en og samme greie.
I ett og samme apparat kan du med iVario Pro koke, steke og frityrsteke Og det skal visstnok bruke 40 prosent mindre energi. I tillegg er ovnsalget brennhett!
– Vi har rekord i antall solgte ovner. Det er svært gledelig, sier Vegsund.