Bella Italia – Gelato Originale

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidspartneren til Diplom-Is holder til i regionen Emila Romania som ligger midt i Italia. Området er et eldorado for matvareproduksjon og kan også betegnes som Italias gastronomiske ”mekka”. Her anvendes kun de beste råvarene i produksjonen av Italias mest kjente spekeskinke ”Procuitto Crudo” og osten ”Parmigiano Reggiano”. I parmesan-osten anvendes Latte Fesco (fersk skummet melk), og herfra har man fløte av beste kvalitet til overs for iskremproduksjon. Denne fløten anvendes gelatoen fra Diplom-Is.

Italiensk iskrem er en viktig del av den italienske kulturen. Den er kjent for sine gode smaker, kremete konsistens og genuine råvarekvalitet. Det er høye forventninger til italiensk iskrem, og den norske iskremfabrikken har egenhendig vært i Italia og håndplukket spennende og autentiske varianter.

Sortimentet består av både gelato og sorbetto. Typiske smaker er Pistacchio, Tiramisù, Nocciola, Limone og Amarena. Produktene preges av flotte farge kombinasjoner, garnityr, bølgetopp og presenteres gjerne som små kunstverk.

Bella Italia – Gelato Originale er et fullprofilert isbarkonsept som inneholder alle driftselementer. Designutrykket er ”moderne”, rustikt og signaliserer ekthet og kvalitet. Konseptet tilbyr også salgs og eksponeringsløsninger. Vi ønsker dessuten å tilby våre isbarkunder miljøbilder som symboliserer italiensk kultur og tradisjon. Dette gir iskrembaren en elegant ramme i tillegg til øvrig profilert materiell og er viktig for å skape italiensk stemning.

 

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS