7 gode nyheter fra Findus
Ørret Fritti
Nå er det på tide at ørreten får bli med på tapas og fast-food-bølgen. Små, lekre filetbiter på ca. 20 g. De er innbakt i en beignet røre som smaker kjempegodt til ørret. Filetene kan fint serveres alene sammen med en dip-saus. Dersom du bruker pommes strips som tillegg, får du en sunn og god smårett.
I dag handler det ikke så bare om å bli mett. Dagens kunder er like opptatte av at maten skal være spennende, smaksrik og se lekker ut. Her kommer Ørret Fritti inn som en velkommen nykommer på et fristende bord.
Ørretkuber
Her er det sunne og smakfulle garnityret til supper, gryter, wok-, pasta- og gryteretter. Kubene er renskårne, like store biter av ørret og har den perfekte størrelsen for å fremstå delikat på enhver tallerken. Tilberedes rett fra dypfryst tilstand. Bruksmulighene er nesten uten grenser, her kan fagkunnskap og fantasi mixes. Det er på tide at ørret får en større plass på norske menyer.
Ørrethaler
Endelig har vi ørrethaler på menyen. Nå kan kjøkkenet servere denne delikate sommerfisken hele året. Findus har tre nye varianter, som er helt benfrie. Ørrethalene er glasserte og rike på Omega-3.
Tilberedes i egen kraft, rett fra dypfryst tilstand. Skinnet er beholdt slik at du får det lekre, sprøstekte resultatet ved steking. Kan også dampes, grilles eller bakes. Server gjerne med kokte poteter, agurksalat og rømme, eller lag et festmåltid i en fart med kokkens egen kreative vri.
Innbakt Laks
Markedet kjenner vår Innbakte Sei. Her går vi opp ett hakk og lanserer Innbakt Laks. Den er laget med halvparten tempura panering og halvparten laks. Kan tilberedes i frityr eller kombiovn. Det gir bredere bruksmuligheter fra kjøkkenet.
Laksebølgen stiger - det gjør fastfood-bølgen også. Vi kombinerer laks og potet på en ny og velsmakende måte. Mange vil si at dette er rene gourmet-maten! Med både sei og laks i innbakt variant er det nå en større bredde i fastfood fiskemeny med både hvit og rød fisk.
Gressløksaus
Gressløksausen er anvendelig til mye, men likevel særegen og god i smaken. Sausen er laget i små, dypfryste biter slik at det er lett å beregne riktig mengde. Den passer perfekt til fisk og sjømat, men vi har testet den på mye og den er også god til fugl og kjøtt. Smak den selv, og vi tror vi kan eniges i at den kan brukes i de fleste former for matlaging. Enklere, raskere og så god, i riktig mengde – er neppe mulig.
Porsjonslasagne Verona
Her lanserer vi kjøttfri lasagne med perfekt smaksbalanse mellom fyll og pasta. Dette er et kreativt og smakfullt alternativ innen småretter. Rimelig er det også. Fyllet er både sunt og godt og lagene er mange.
Serveres gjerne med litt nyskåret salat og en skive baguette eller to. Porsjonslasagne Verona kan også brukes som entilvekst sammen med det øvrige Green Meals sortimentet fra Findus.
Wienett Fingers
Wienettene fra Findus-familien har i mer enn 30 år har den vært et høydepunkt på middagbordet innen norsk storhusholdning. Nå kan kjøkkenet også servere en god, sprøbakt tapasvariant.
Våre nye Wienett Fingers hører hjemme på enhver tapasbuffet. Den gjør seg også som en delikat liten tallerkenrett for både barn og voksne.
Wienett Fingers er laget etter den samme gode, klassiske oppskriften som våre andre wienettprodukter.