Fra Telenor til Scandic

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Scandic har ansatt Line Haugen som ny økonomidirektør. Hun kommer fra stillingen som CFO i Telenor Norge.

Som økonomidirektør får Haugen blant annet ansvaret for årsoppgjør og rapportering, planarbeid, budsjettering og virksomhetsstyring for en av Norges største hotellkjeder. 

- Scandic satser kraftig i Norge, og vi har åpnet og skal åpne en rekke nye hoteller. Med Line på laget har vi sikret oss en økonomidirektør som har stor erfaring med å sette og følge økonomiske mål, og hun vil være en sentral bidragsyter i den videre utviklingen av selskapet på et strategisk og forretningsmessig nivå. Videre skal hun sikre at vi har en økonomiavdeling som er en god rådgiver og sparringspartner slik at vi tar riktige beslutninger basert på fakta og analyse, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge, i en pressemelding.

Haugen har omfattende ledererfaring fra økonomi- og forretningsutvikling i Telenor, og har blant annet jobbet som controller, økonomisjef og økonomidirektør. Hun har også hatt linjeansvar for produkt og prising i mobilenheten i Telenor Norge, og i flere år ledet et prosjekt for implementering av inntektssikring (revenue assurance) i Norge og Danmark.

- Etter å ha jobbet i Telenor-systemet i 16 år følte jeg at tiden var inne for å gjøre noe helt nytt og lære noe annet enn telekom. Hotell er en spennende bransje med tøff konkurranse og jeg synes det er veldig motiverende å være med på og levere på en vekststrategi. Jeg gleder meg til å bli kjent med en ny bransje og mange nye mennesker, sier Haugen.

Hun er utdannet Handelsøkonom fra tidligere Handelsakademiet i Oslo (nå BI), og har i tillegg en MBA i Strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole (NHH). Line Haugen startet i sin nye stilling 12.august. 

Teaser:

Scandic har ansatt Line Haugen som ny økonomidirektør. Hun kommer fra stillingen som CFO i Telenor Norge.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Line Haugen er ny økonomidirektør i Scandic.