Fra hotelldirektør til driftsdirektør

Publisert Sist oppdatert

Tidligere vinner av «Årets unge Hoteliér»-prisen, Henrik Ståhl, blir driftsdirektør for Quality Hotel i Norge. Ståhl kommer fra stillingen som hotelldirektør på Quality Airport Hotel Gardermoen.

– Med sin hotellkompetanse, lederegenskaper og entusiasme, er Ståhl en viktig bidragsyter for Quality Hotel. Hans driftserfaring og inngående kjennskap til Quality-kjeden, gjør han til en utmerket match for oss. Vi gleder oss til å få den energiske hotellmannen på plass, sier Eivind Tangvik, kjededirektør for Quality Hotel.

Ståhl har lang ledererfaring fra hotellbransjen og begynte sin hotellkarriere hos Nordic Choice Hotels i 1999. I tillegg til direktørjobben på Quality Airport Hotel Gardermoen, har Ståhl arbeidet som hotelldirektør på Quality Hotel 33 på Økern og Quality Spa & Resort Norefjell. Under sin tid på Norefjell arbeidet han først som hotellsjef for deretter å ta på seg oppgaven som hotelldirektør. I 2014 ble han tildelt prisen «Årets Unge Hoteliér 2014» av HSMAI, med påfølgende studier ved «General Manager Program» på Cornell University.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye spennende arbeidsoppgaver i Quality Hotel Norge. Ambisjonen er å tilføre nye perspektiver på hvordan vi best kan drifte kjeden videre, og på den måten bidra til å styrke kjedens markedsposisjon til et naturlig førstevalg for gjesten, sier Henrik Ståhl, ny driftsdirektør i Quality Hotels.

Powered by Labrador CMS