SKIFTER BEITE:

Hotelltopp til Tribun

Hotellrådgivingsselskapet Tribun har rekruttert Paul Brodahl, tidligere forretningsutviklingsdirektør i Scandic og Choice. Han starter i selskapet 1. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Rådgivningselskapet har tidligere etterlyst mer profesjonalitet innenfor prosjektledelse av renovering av hoteller og utvikling av nye hoteller. Nå utvider de kompetansen med Paul Brodahl som har mangeårig erfaring fra de to selskapene som har hatt størst utvikling i Skandinavia de siste tiårene, Scandic og Nordic Choice Hotels.

- Det er en glede å ønske Paul velkommen som en del av vårt team. Hans lange og solide erfaring innen økonomi og eiendomsutvikling blir svært verdifullt for oss. Han tilfører oss kompetanse innen etableringsstudier og kan bistå kunder i forhandlinger om nye leieavtaler, samt endringer eller fornyelse av eksisterende leieavtaler, sier Gisle Tangenes, daglig leder i Tribun.

Merker ikke nedgangstidene

Globalt går reiselivsbransjen gjennom sin hardeste periode i moderne tid, og dette rammer selvsagt også skandinavisk hotellindustri. Tangenes mener likevel at tidspunktet nå er godt for å posisjonere seg til bransjen igjen får et løft.

- Vi vet ikke hvor lang tid krisen vi er inne i tar. De som nå benytter muligheten hvor belegget og etterspørselen er lav til renovering og nyetablering, vil posisjonere seg svært godt når markedet igjen normaliseres, sier han.

Som rådginingsselskap sitter Tribun med fingeren på pulsen til morgensdagens hotellmarked, og kan fortelle om betydelig investeringsvilje.

- De som har mulighet, benytter situasjonen til å bedre egen markedsposisjon. Vi ser derfor faktisk en oppgang i henvendelser og oppdrag, og jeg er overbevist om at vi ser et klarere skille mellom hotellproduktene før og etter pandemien, sier han.

Bredere spekter av tjenester

Etterspørselsoppgangen gjør også at Tribun ønsker å tilby et større spekter av tjenester. Med rekrutteringen av Brodahl tar selskapet et tydelig grep om utviklings- og etableringsarbeidet i skandinavisk hotellindustri. I tillegg til teknisk kompetanse, besitter Brodahl bred erfaring når det kommer til relasjoner om eksisterende gårdeiere og nye kontrakter.

- Vi ønsker å bygge opp et kompetansemiljø på dette området, med mål om å vesentlig profesjonalisere utviklings- og renoveringsarbeidet for hotellbransjen. Med Paul på laget er vi på god vei til å nå dette målet, men vi ønsker å rekruttere flere dyktige personer, sier Rune Jakobsen, styreleder og partner i Tribun

Brodahl er utdannet siviløkonom, og har blant annet erfaring fra Nordic Choice Hotels, Radisson Hotels og Scandic Hotels.

- Vi er nå et team med erfaring fra alt til teknisk bistand, prosjektledelse, konseptutvikling, etableringsstudier og leietakersøk for både hotell og restaurant. Vi mener dette markedet er underutviklet og ser stort potensial for hotellselskap som setter dokumentert erfaring foran prøve- og feilemetoden, sier Jakobsen.

FAKTABOKS:

Tribun er et rådgivningsselskap spesialisert på prosjektledelse innenfor utvikling av nye hoteller og renovering av eksisterende hoteller. Tribun ble stiftet av Rune Jakobsen og Gisle Tangenes i april 2019, og består i dag av 4 erfarne personer med lang erfaring fra hotellbransjen. Tribun leder store utviklings- og renoveringsprosjekter i Skandinavia.

Powered by Labrador CMS