NY FJES: Sebastian Rönnebring (29) og Kine Rasmussen (30) er ansatt som nye Area Sales Managere i Solera Uteliv.
NY FJES: Sebastian Rönnebring (29) og Kine Rasmussen (30) er ansatt som nye Area Sales Managere i Solera Uteliv.

Nye selgere i Solera Uteliv

Sebastian Rönnebring (29) og Kine Rasmussen (30) er ansatt som nye Area Sales Managere i Solera Uteliv.

Publisert

Sebastian kommer fra stillingen som assisterende daglig leder/ barsjef på Dr. Jekylls Pub i Oslo. 

Han har lang erfaring fra horeca, med sterk interesse og en dyp faglig kunnskap om både brennevin og øl.

Sebastian har gjennomført «Cocktail-skolan» og er utdannet ølkelner. Han har også jobbet som Brand Ambassador for Edrington.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av det utrolig dyktige teamet i Solera Uteliv, og til å få jobbe med en spennende og bred portefølje, sier Sebastian Rönnebring.

Bred erfaring

Kine kommer fra stillingen som selger i Travel Retail Norway. Hun har flere års erfaring fra restaurantbransjen som hovmester, både i Oslo og Stavanger. Kine er utdannet sommelier og har i tillegg utdannelse fra Norsk Hotellhøyskole i Stavanger.

– Det blir utrolig gøy å få jobbe med en så bred og interessant portefølje og så mange dyktige mennesker, sier Kine Rasmussen.

Sebastian vil styrke bar- og nattklubbsteamet i Solera, og startet opp tidligere i år. Kine vil styrke Soleras vinteam og starter nå i mars.

Viktige brikker

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha fått Sebastian og Kine med på laget. De har begge solid bransjeerfaring og produktkunnskap, og vil bli viktige brikker for Solera Uteliv i tiden fremover, sier salgsdirektør Stein Erik Treverket.

Powered by Labrador CMS