Scandic Ørnen slo ut vingene

– Uten tvil Bergens flotteste hotell, mener Scandic-sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Scandic Ørnen åpnet dørene før helgen. Hotellet er 13 etasjer høyt og har totalt 368 rom. Seks av disse er juniorsuiter, 36 er deluxrom og 37 er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede.

I hotellets toppetasje finnes Bergens eneste skybar og restauranten Roast, i tillegg til hotellets mest eksklusive gjesterom på 100 kvadratmeter over to etasjer.

LES OGSÅ: Nytt storhotell åpnet i Stavanger

– Dette er uten tvil Bergens flotteste hotell, og et av de mest imponerende også i norsk sammenheng. Det er ikke bare et landemerke i Bergen by, men det er også en milepæl for Scandic. Dette er det første opprinnelige Rica-hotellet som åpner med Scandic-profil. Og vi er ekstra stolte over at det ble nettopp dette hotellet, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

Ørnen har til sammen 16 velutstyrte møterom med en total kapasitet på 700 deltakere. Hotellets mest eksklusive møterom ligger i øverste etasje og har store vindusflater og fantastisk utsikt. Det har to restauranter og en kafé.

– Jeg er utrolig stolt av hvordan hotellet er blitt, og gleder meg til å kunne invitere tilreisende og bergensere til en hotellopplevelse av ypperste klasse. Det ligger mye hardt arbeid bak et hotellprodukt som dette, noe gjestene vil merke, sier hotelldirektør Sølvi Solmunde. 

Hotellet ligger ved Bystasjonen, på den gamle tomten til Ørnen margarinfabrikk, og i kulturaksen med kort avstand til Grieghallen og Bergen Kunstmuseum. På grunn av sin miljøprofil vil hotellet få Svanemerking allerede fra åpningen.

LES OGSÅ: Clarion The Edge åpnet dørene

 

 

Powered by Labrador CMS