1500 ville jobbe her

Det kom inn mer enn 1500 søknader til 50 stillinger ved nye Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel Conference Centre på Alna i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Pågangen har vært helt enorm. Vi mottok mer enn 1500 søknader til 50 stillinger. Vi kommer til å ha et helt fantastisk team på plass når hotellet åpner, sier general manager Olav Brommeland ved Radisson Blu & Park Inn by Radisson Hotel Conference Centre på Alna i Oslo i en pressemelding.

Torsdag 20. februar var 700 av de best kvalifiserte søkerne samlet til felles rekrutteringsdag ved det nye hotellet. Søkerne fikk en grundig innføring i hotellet og presentasjon av eieren Carlson Rezidor Hotel Group, før de fikk anledning til å presentere seg for de rekrutteringsansvarlige. Etter den generelle presentasjonen fikk flere av kandidatene få mulighet til å presentere seg grundigere for hotelledelsen.

Under samme tak

– Vi har merket oss mange dyktige talenter, og det er svært gledelig at mange med lang erfaring innen bransjen også har søkt på jobber hos oss. Jeg tror dette spennende nye konseptet er noe mange ønsker å være en del av og det gjør meg stolt, sier Brommeland

Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel and Conference Centre er det første hotellet i verden med begge de to hotellene under samme tak.

– Vi vil presentere et topp hotellanlegg som treffer en meget stor målgruppe, og fasilitetene favner om ethvert behov, både for private og forretningsreisende, sier Olav Brommeland.

Plass til 850

Totalt vil hotellet ha 348 rom, fordelt på 142 rom tilknyttet Radisson Blu og 206 rom tilknyttet Park Inn by Radisson. Kurs og konferanse er en av hotellets hovedsatsningsområder. Konferansefasilitetene legger beslag på 1800 m2 og har blant annet plass til 850 personer i en sak. I tillegg vil det være restaurant, bar og treningsstudio.

Hotellet eies av og utvikles i samarbeid med Wenaasgruppen

 

 

Powered by Labrador CMS