SATSER: Svein Arild Steen-Mevold i Up North skal sammen med H.I.G Capital bygget nytt hotell i populære Jåttavågen i oljebyen.

Bygger hotell med 185 rom i Stavanger

Skal stå klart i 2025.

Publisert Sist oppdatert

Når Aker flytter ut i Jåttåvågen 10 og 12 i desember neste år, setter H.I.G Capital og Up North i gang byggingen av et hotell bestående av 185 rom som skal stå klart i 2025.

– Nærheten til nærings- og gründerliv i Hinna Park, det nye sykehuset, Viking Stadion, sjøen og Stavanger sentrum gjør beliggenheten svært god. Hotellet skal tilpasses både lengre og kortere opphold. Her skal du føle deg hjemme om du bor i 1 eller 60 dager. Vi bygger for det behovet vi ser i området, sier adm. direktør i Up North og styreleder i Norlandia Hotel Group, Svein Arild Steen Mevold, til Stavanger Aftenblad. 

Ifølge avisen har investeringen en kostnadsramme på 100 millioner. H.I.G Capital er tredje største eier av næringseiendom i oljebyen. 

 – Framover skal det bygges mange nye leiligheter her, og vi er glade for å kunne levere et godt hotelltilbud i bydelen, sier Halvor Sand i H.I.G Capital til avisen. 

Powered by Labrador CMS