JUBLET FOR JOBB: Noen av de 42 nyansatte som skal sørge for gode opplevelser hos Quality River Station i Drammen.

42 nye ansatte etter speed-dating

I vår inviterte Quality Hotel River Station til «speed date» for å få inn nye ansatte til en rekke stillinger. Én av de 42 som fikk jobb var Christi Laurinda Knudsen (24). Sjekk hvordan hun skilte seg ut.

Publisert

I stedet for et «vanlig jobbintervju», fikk søkerne til Drammens nye hotell, Quality Hotel River Station, 2 minutter til å vise seg frem til et utvalg av ledere i Quality Hotel. Arrangørene håpet at rundt 100 personer skulle komme på «Speed Date»-dagen. Dobbelt så mange møtte opp.

– Vi ble vanvittig imponerte av de som møtte opp og turte å by på seg selv. For oss er det aller viktigste å se hvem de er og hvilke verdier de står for. Om du har hull i CV-en din, så definerer ikke dette deg som person, sier Ingvild Jacobsen, HR-ansvarlig for Quality Hotel River Station.

Christi overbeviste

SJEKK SKJORTEN: Christi sikret seg jobb som servitør på Quality Hotel River Station.

En som kom håpefull til daten med Quality var Christi Laurinda Knudsen (24). Knudsen er opprinnelig fra Namibia og flyttet til Norge for ca. 1 år siden. Etter å ha sendt ut flere hundre søknader og ikke hørt noe tilbake, fikk hun vite om hotellets rekrutteringsdag.

– Jeg tenkte bare «Yes, noe annerledes!». Det var dette jeg hadde ventet på. Jeg spurte så meg selv hva jeg kunne gjøre for å få frem personligheten min og skille meg fra de andre kandidatene, og det var da jeg kom opp med idéen om denne t-skjorten, fortsetter hun.

Og det slo godt an.

– Christi gjorde et fantastisk inntrykk på oss alle. T-skjorten kapret vår interesse med en gang, forteller Jacobsen. Knudsen var en av de 42 som ble ansatt i rollen som servitør, forteller Jacobsen.

«Speed Date» var for øvrig første steg i rekrutteringsprosessen, før en workshop og et mer tradisjonelt intervju før ansettelse.

– Vi hentet ikke frem CV-ene før langt ut i ansettelsesprosessen. Jeg har jobbet med rekruttering og HR i en mannsalder og denne nye måten å ansette mennesker på har vært utrolig morsom, effektiv og givende, avslutter Jacobsen.

Powered by Labrador CMS