JULEBORD: Quality Hotel 33 vil ha tips om ildsjeler som fortjener gratis julebord. Foto: Hotellmagasinet.

Hvem bør få dra på julebord?

Quality Hotel 33 ønsker å gi bort en hyggelig julebord-opplevelse til noen som gjør noe bra for andre. Kjenner du en ildsjel eller fire?

Publisert

For fjerde år på rad, arrangerer Quality Hotel 33 julebordshow med middag, underholdning og konsert. Der hele startet med ett show i 2016, som nå har utvidet seg til et todagers-show med konsert, stand-up og festmiddag for mange lokale Oslobeboere og bedrifter.

I fjor landet Quality Hotel 33 julebord-rekord med 900 deltakere, og allerede i september i år har hotellet slått fjorårets rekord med to snart fullbookede show 6. og 7. desember. Det er tydeligvis mange som gleder seg til å se LOVESHACK på scenen igjen. Selv om julebordene bookes opp for fullt, ønsker hotellet å gi plass til ildsjeler på årets julebord, for å feire de som gjør noe bra for andre.

– Det har vært enorm interesse for årets julebord, hvor vi allerede nå har et fåtall billetter igjen. I år ønsker vi å gjøre noe ekstra hyggelig for noen som gjør noe bra for andre ved å gi bort et julebord. Det er viktig for oss på Quality Hotel 33 å være gode naboer, og derfor gjør vi dette, sier hotelldirektør Annelie Tell.

INVITERER: Hotelldirektør Annelie Tell åpner julebord-dørene.

Ser etter ildsjeler

Quality Hotel 33 ser derfor etter ildsjeler som har gjort noe bra for andre. På hotellets egen Facebook-side inviterer de sine følgere til å nominere enkeltpersoner som har gjort noe bra for andre, og med det søker de gode historier som vekker juleånden. En jury ved Quality Hotel 33 vil deretter plukke ut én person som får en julebordsopplevelse for fire personer. Vinneren annonseres mandag, 14. oktober 2019.

– Det finnes ingen bedre følelse enn det å gjøre noe godt for andre, så nå gleder vi oss veldig å ta imot den heldige vinneren som virkelig fortjener denne feiringen. Juryen kommer nok til å få det vanskelig med å ta en beslutning ut fra alle de varme historiene vi har fått så langt", sier hotelldirektør Annelie Tell.

Frist: Mandag 14. oktober 2019, kl. 12:00.
Showdato: Lørdag 07. desember, kl. 17:00

Hva: Julebord for inntil fire personer gis bort. Inkluderer velkomstdrink, tradisjonell julebuffet med dessert, show med Mads Hadler, konsert med LOVESHACK, og til slutt dans med DJ Maddie M. Total verdi: kr 3980,-

Hvordan søke: Gå inn på Quality Hotel™ 33 sin Facebook-side og nominer deg selv eller en ildsjel ved å beskrive hvorfor akkurat du eller denne personen burde vinne. Trekk gjerne frem en spesifikk hendelse der personen har gjort noe bra for andre i lokalmiljøet.

Powered by Labrador CMS