Ambassadør Stordalen

Publisert Sist oppdatert

Petter Stordalen er gitt retten til å kalle seg «beste Malmö-ambassadør».

Det var en glad og rørt Petter Stordalen som tok i mot hedersbetegnelsen «beste Malmö-ambassadør» under en gallamiddag for 1500 deltakere denne uken. Det står å lese i en pressemelding fra Nordic Choice.

- Jeg elsker Malmö! Jeg kommer til å forstsette å gjøre alt jeg kan for at flere skal oppdage byen, sa Stordalen i sin takketale.

Han har fire hoteller under sin paraply i den sørsvenske byen, og neste år åpner enda to: Quality Hotel View och Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

«Petter Stordalen är en entreprenör som har et miljøengasjement som kommer til tydelig uttrykk i virksomhetens hans. I løpet av hans lange reise som entreprenør har han satt avtrykk på de riktig store internasjonale arenaene … Petter Stordalen deltar aktivt i Malmös utvikling og han uttrykker stor kjærlighet til byen, noe som gjør ham til en utmerket ambassadør for Malmö, heter det blant annet i Malmö Stads begrunnelse for hedersbevisningen.

Prisen deles ut årlig til personer, organisasjoner eller foretalk i Malmö og omegn som gjennom sitt virke framstår som en god ambassadør for byen.