Siste fra Buffet 2010

Publisert Sist oppdatert

 ,har tidligere sendt ut informasjon om utstillingen og de spennende kokkespill som skal foregå der. Våre gjestekokker har kjente navn innen storhusholdningsbransjen og vi regner med at de vil bidra til å trekke mange besøkende til Buffet!.
Torsten Vildgaard fra NOMA vil begeistre restaurantbransjen, Gunnar Kvamme fra St. Olavs Hospital vil gjøre det samme for de som jobber på institusjonskjøkken og Atle Lura fra Wilberg/Statoil vil inspirere de som jobber i kantiner. Våre spennende utstillere vil står klar å ta imot disse besøkende.

Utstillerne har også mulighet til å holde egne demonstrasjoner på demokjøkkenet og kan dermed vise publikum produkter, nyheter og nye måter å bruke deres produkter på.

Vi har annonser i flere fagtidsskrifter for å informere om arrangementet, og vi sender ut e-post informasjon til alle som vi har i vår database. Utstillerne vil invitere alle sine kontakter ved bruk av e-post innbydelse/kundekort.

På Buffet vil besøkende kunne få inspirasjon i tillegg til å se det siste nytt fra alle utstillere.


Høres dette interessant ut? Les mer på www.buffet.no, innbydelsen og påmeldingsskjema. Ta gjerne kontakt dersom det er spørsmål. Husk at i 2011 er det Smak i Oslo og da vil ikke Buffet bli arrangert. Nå er det tid for å vise Matfylket Rogaland hva dere kan tilby!

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS