Nordmenn inntar Equip'Hotel

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

11.-15. november samles ledende representanter for den internasjonale hotell- og restaurantbransjen seg i Paris for å presentere sine visjoner om morgendagens marked. Også Norge vil ha en synlig rolle på årets messe.

Eqip'Hotel er verdens største hotellmesse, og finner sted på Porte de Versailles messeområde i Paris.

Både kjøkkensjefer, arkitekter, designere, fageksperter og "ambassadører" fra alle kanter av verden vil dele sine erfaringer på områder som design, catering, hotell-drift, spa, kulinariske trender, investeringer i hoteller, bærekraftig utvikling og så videre.

Messen har etablert seg som hotell- og restaurantnæringens viktigste møtested, og den samler hele 1500 utstillere på et 100.000 kvadratmeter stort utstillingsområde fordelt på fem haller. Produktene er fordelt på 17 ulike aktivitetsområder, som igjen er delt inn i fem hovedsektorer:

- Cook&Serve: Borddekking, drikkevarer, kaffemaskiner, kjøkkenutstyr, matvarer, skilt og accessoirer og engangsartikler.

- Conceive and Design: Innredning og ombygging, dekorasjon, belysning og møbler, m.m.

- Clean&Maintain: Vaskeri og hygiene

- Welcome&Relax: Sengetøy, bekledning, badeværelse, fitness, velvære og spa.

- Manage&Connect: Hotellkjeder og teknologi

 

Kjøkkensjef og interiørdesignere

Equip'Hotel 2012 er et forum for networking og utveksling av erfaringer som rommer flere konferanseområder. Mer enn 1000 profesjonelle deltar på messens event- og konferanseprogram; kjøkkensjefer, arkitekter, bransjeeksperter og franske og internasjonale journalister.

Norge vil spille en synlig rolle under messen, blant annet i forbindelse med disse begivenhetene:

Konferansen "Being a chef in different countries today". Jostein Medhus som er mat- og drikkefaglig rådgiver ved Kulinarisk Akademi vil dele sine erfaringer som norsk kjøkkensjef på denne konferansen. Han er kaptein for Det Norske Kokkelandslaget, og betegnes som utpreget systematiker og et faglig orakel.

Konferansen "Hotel&Design". Her er Norge representert med to interiørarkitekter. Trond Ramsøskar AS, ved interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar er kjent for sitt lekende og fargerike hotelldesign. Han har arbeidet med en rekke hoteller for Thon Kjeden, sist med Thon Hotel EU i Brussel og Thon Hotel Opera i Oslo. Hans filosofi er å bringe komfort, lys og opplevelser inn i hotelldesignet. Trond Ramsøskar er for øvrig President i NIL, Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforbund. 

SIAS CONTRACT, ved interiørdesigner Cathrine Nordhus. Hun har arbeidet med hotell og restaurantinteriør de siste fem årene, og blitt særlig kjent for sine funksjonelle og attraktive løsninger, interiør- og designstyling og project management. 

Teaser:

11.-15. november samles ledende representanter for den internasjonale hotell- og restaurantbransjen seg i Paris for å presentere sine visjoner om morgendagens marked. Også Norge vil ha en synlig rolle på årets messe.  

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Jostein Medhus er blant nordmennene som bidrar under Equipe'Hotel.
Powered by Labrador CMS