OFFENSIV: Thomas Elvsaas har vært med i Konferansehoteller siden 2020, og signerer nå nye hoteller og gårder. – Vi mener alvor og skal satse, sier 53-åringen.

I 2021 slet selskapet økonomisk. Nå opplever de sterk vekst

Konferansehoteller har 40 hoteller og gårder i porteføljen. 

Publisert Sist oppdatert

Konferansehoteller har holdt det gående i en årrekke. I 2020, da Thomas Elvsaas (53) ble ansatt som daglig leder, var det 16 hoteller i porteføljen. I dag har det vokst til 40 hoteller og gårder.

Selskapet var i sin tid eid av åtte hoteller, men fikk økonomiske problemer under pandemien, og hadde da tre valg; mer innskutt kapital, konkurs eller salg. En hotellkjede kom på banen med ønske om å kjøpe, men Elvsaas ville det annerledes.  

Konferansehoteller:

Daglig leder: Thomas Elvsaas (53)

Hovedkontor: Oslo

Eier: Fire privatpersoner

Aktuelle: Har i dag 40 hoteller og gårder som medlem

– Jeg fikk med meg tre investorer og lyktes med å kjøpe selskapet. Vi visste ikke hva vi gikk til, men i dag er vi glade for at vi satset, sier Thomas Elvsaas til Hotellmagasinet.

15.000 kroner for medlemskap

Men hva er Konferansehoteller? Vi lar Thomas Elvsaas forklare:

– Vi er et alternativ til de etablerte kjedene. Vi dekker et marked innen konferanse, og jobber parallelt med hotellene og kunden i et selvutviklet bookingsystem som er automatisert. Du får svar fra oss innen en time med tilbud fra alle aktuelle hoteller med ledig kapasitet. Kunden velger selv hvilket hotell eller gård de ønsker og bekrefter enkelt i systemet. 

– De aller fleste hotellene hos oss er ikke kjedetilknyttet. Det koster 15.000 kroner i året for et medlemskap, men det er ingen bindingstid. For å bli medlem besøker vi hotellet og gården for å se om vi passer sammen. Hotellet og ikke minst konferansefasiliteter må også dekke visse kvalitetskriterier. Vi skal ikke bli størst mulig, men dekke et marked, og det er helt klart et stort vekstpotensial i markedet. Men vi har garanti på at vi leverer, og vi leverer til alle. Vi har mer en tredoblet omsetningen til hotellene fra 2019 og til 2022, forteller Elvsaas.

Mener alvor

Selv har han mange års erfaring fra hotell- og servicebransjen, og har jobbet for Hurtigruten, Dr. Holms og Scandic-kjeden.

Fra august øker Konferansehoteller bemanningen med ytterligere en heltidsansatt med mange års erfaring fra hotellbransjen. 

– Vi mener alvor og skal satse. Vi signerer stadig nye hoteller og gårder, sier Thomas Elvsaas.

Powered by Labrador CMS