Ny direktør på nyrenoverte Thon Hotel Sandven

Publisert Sist oppdatert

Jorunn Pile er ny direktør på nyrenoverte Thon Hotel Sandven.

Pile har bred matfaglig kompetanse, og har lang erfaring fra restaurant og turistnæringen. Hun har blant annet vært prosjektleder for etableringen av merkevaren “Hardangermeny’’, og vært daglig leder for Hardingasete Kurs og Konferansesenter. I de siste årene har Jorunn drevet sitt eget cateringselskap og holdt foredrag innen ernæring. Jorunn er utdannet kokk, i tillegg er hun ernæringsfysiolog og har tatt reiselivsfag ved Høgskulen i Telemark. Jorunn Pile er 53 år og bor i Øystese, hun tiltrer stillingen 1.mars 2014.

Thon Hotel Sandven som har eksistert siden 1857 var ferdig renovert i januar i år. Hotellet har vokst fra 31 til 102 gjesterom fått nye konferansefasiliteter og større fellesarealer. På hotellets nye rom er interiøret holdt i friske farger, mens man i de eldre delene av hotellet har etterstrebet å beholde den originale stilen. Spisesalen er original, men har fått oppgradert buffet og hotellet kan skilte med helt nytt kjøkken.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven som hotelldirektør på Thon Hotel Sandven. Hotellet er nettopp blitt ferdig renovert og jeg er overbevist om at gjester vil like det vi har å tilby. Siden jeg er over gjennomsnittet interessert i mat vil jeg ha stort fokus på og videreutvikle restauranten på Thon Hotel Sandven med ekte og lokal hardangermat. Jeg håper  at vi blir et hotell for lokalbefolkningen, og at de vil bruke hotellet til små og store begivenheter eller bare komme innom for en kopp kaffe, sier Jorunn Pile.

- Det er hyggelig å ønske Jorunn velkommen til Thon Hotels. Hun får ansvaret for et spesielt hotell med store muligheter og jeg er sikker på at hun er rett person for jobben, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.