– Dere kommer til å elske den

Jamie Oliver er sikker på suksess i Stockholm. Nå planlegges restauranter også i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag åpner Scandic Anglais i Stockholm åpner Nordens første Jamie's Italian-restaurant.

– Jeg vet at jeg er partisk, men denne restauranten er helt fantastisk. Jeg bare vet at dere kommer til å vil elske den, sier den britiske stjernekokken Jamie Oliver i en pressemelding. Snart kommer det Jamie's Italian på Scandic-hoteller også i Norge.

Restauranten i Stockholm har 195 sitteplasser og en stor bar. Den skal servere rimelige, enkle, rustikke italienske retter lagd av lokalproduserte og økologiske råvarer i kombinasjon med dagsfersk, hjemmelaget pasta. De fleste hovedrettene vil koste under 180 kroner.

Lokalproduserte og økologiske råvarer med utgangspunkt i godt dyrehold er svært viktig for restauranten, som har en bevisst holdning til kvalitet, bærekraft og sosialt ansvar. Leverandørene er derfor nøye utvalgt.

Etter starten i 2008 finnes Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian på nesten 50 steder i verden, de fleste i England. Samme år startet samarbeidet mellom Scandic og Jamie Oliver med retter og menyer komponert spesielt for hotellkjeden.

– Scandic og Jamie Oliver er en perfekt match siden vi deler de samme grunnverdiene. Skandinavia er allerede Jamies tredje største marked, og vi vet at han er veldig populær her. Derfor er det ekstra morsomt at vi kan tilby våre hotellgjester en utrolig merverdi, og samtidig lokke flere gjester til våre restauranter, sier Ulrika Garbrant, konsernansvarlig for Scandics restauranter.

– Ambisjonen er å ekspandere Jamie’s Italian på Scandic-hoteller i hele Norden, men akkurat nå fokuserer vi på denne første restauranten. 

Powered by Labrador CMS