RESEPSJONISTEN BLE DIREKTØR: Ismahene Bolussakra startet som resepsjonist ved Hotel Refsnes Gods i 2007. Nå blir hun direktøren for det hele.

Hun blir ny direktør på Refsnes Gods

Ismahene Boussakra overtar 255 år lang historie.

For 15 år siden gikk Ismahene Boussakra (35) inn dørene på Hotel Refsnes Gods på Jeløya for første gang. Nå blir hun den nye direktøren på det ærverdige hotellet i Moss og får ansvar for 65 ansatte, 6000 flasker vin og over 400 kunstverk.

En reise

Ismahene er opprinnelig fra Algerie, men er nå bosatt med familien i Våler i Viken fylke. Hun startet som resepsjonist ved Hotel Refsnes Gods i 2007, og har senere vært assisterende- og deretter resepsjonssjef. De siste tre årene har hun jobbet som hotellsjef ved Hotel Refsnes Gods. Det tradisjonsrike hotellet ved Oslofjorden ble våren 2019 en del av den norske hotellkjeden Classic Norway Hotels.

– Ismahene Boussakra er en person som virkelig brenner for å gjøre alt til det beste for gjestene, for sine medarbeidere og for reiselivet. Vi er svært glade for at hun vil være med på å forme fremtidens Hotel Refsnes Gods, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

Drømmen

– Jeg har alltid drømt om å jobbe i reiseliv. Og for meg er medarbeiderne våre den største og viktigste ressursen. Vi skal fortsette å være gode på service, og vi skal fortsette å formidle vår helt spesielle historie og vår unike kunst, sier den nye hotelldirektøren.

– Og selvsagt skal vi fortsette å levere gode opplevelser knyttet til mat og drikke. Gjestene våre skal virkelig føle atmosfæren som sitter i de over 250 år gamle veggene. Hotellets ambisjon er å være «storstua» med den herskapelige atmosfæren.

En skatt

– Deler av Hotel Refsnes Gods er fra 1767, og med en 255 år gammel bygning er det mange utfordringer knyttet til selve bygget som krever stell og vedlikehold. Men vi har en fantastisk beliggenhet ved Oslofjorden, sier den nye hotelldirektøren.

– Nå håper vi pandemien snart er over og at reiselivet igjen kan blomstre i Norge. Hotel Refsnes Gods hadde «all time high» omsetningsrekord i 2021. Jeg håper reiselivet igjen får muligheten til å utvikle nye produkter og vise frem alt det vakre vi har å tilby til norske og utenlandske gjester. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter hotelldirektør Ismahene Boussakra ved Hotel Refsnes Gods.

Powered by Labrador CMS