Scandic med personlig tilpassede senger

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Som første hotellkjede i verden introduserer Scandic nå senger som kan tilpasses den enkelte gjest.

Det er liten tvil om at sengen er en viktig del av den totale hotellopplevelsen, og derfor introduserer Scandic nå, som første hotellkjede i verden, senger som kan tilpasses etter den enkelte gjests ønske og behov. Dette skjer i samarbeid med den svenske produsenten Bliss Nordic, som har utviklet det verdenspatenterte sengedesignet. 

 

Prøveprosjekt

Bliss er ifølge en pressemelding fra Scandic den første sengen i verden som kan tilpasse etter de personlige ønskene til gjesten. Etter et pilotprosjekt på Scandic Anglais i Stockholm, har hotellkjeden nå bestemt å sette igang et samarbeid med produsenten for å tilby sengen til flere av sine gjester. Som neste skritt på veien skal sengen også bli tilgjengelig på flere av Skandinavias nye hoteller. 

- For oss i Scandic er det avgjørende at vi tilbyr den beste sengekomforten som mulig til våre gjester. Det er grunnen til at vi har valgt å gå for muligheten til å bli den første hotellkjeden som tilbyr denne servicen til våre gjester, sier Pelle Ekman, markedsdirektør i Scandic, i en pressemelding. 

- Vi er overbevist om at mange gjester vil setter pris på hotellrom hvor man kan gjøre individuelle tilpasninger av senga for best mulig komfort, fortsetter han. 

 

Svensk oppfinnelse

Bliss kan stilles inn etter gjestens ønsker, uavhengig av lengde, vekt, kroppsform og sovestilling. Fjærsystemet er enkelt å justere ved hjelp av en fjernkontroll, fra ekstra hard til ekstra myk, til man finner riktig nivå. I tillegg kan gjesten tilpasse ulike deler av sengen separat, slik at hofter og skuldre ligger godt. Bliss-senga er basert på en svensk oppfinnelse som nå har verdenspatent. 

- Vi har et fantastisk produkt som sannsynligvis vil bli ettertraktet. Derfor er vi glad for å se at den ledende hotellkjden i Skandinvia velger å samarbeide med oss for å fortsette utviklingen på dette området. Det er flere eksempler på nye oppfinnelser som har blitt bransjestandard som følge av Scandics initiativ, sier Mattias Sörensen, CEO i Bliss Nordic.

Teaser:

Som første hotellkjede i verden introduserer Scandic nå senger som kan tilpasses den enkelte gjest.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS