Oppgraderer Rica Maritim Hotel

Publisert Sist oppdatert

Rica Maritim Hotel i Haugesund skal oppgraderes. Arkivfoto: Ole Harald Dale

Rica Maritim Hotel i Haugesund er et av landets største og mest betydningsfulle arenaer for kurs, konferanser og store arrangementer. Det er blant annet kjent for Sildajazz, Den norske Filmfestivalen og som arena for en rekke landsmøter.

Med sine 312 rom og ytterligere nesten 100 på Rica Saga Hotel og kapasitet på 900 personer i plenum kan Rica Hotels være vertskap for alle typer arrangementer.
 
En betydelig oppgradering av hotellet er i full gang, melder Rica Hotels ASA i en pressemelding. Det investeres over NOK 60 millioner og oppgraderingen omfatter blant annet:
  • Totalrenovering av 120 rom
  • Fellesområder
  • Kurs- og konferansefasiliteter
  • Oppgradering av teknisk utstyr
  • Uteområdet
Oppgraderingen vil gjøre Rica Maritim Hotel til et av de flotteste og mest moderne hotellene i Norge, håper eierne, med et bredt tilbud av moderne rom og fasiliteter, topp kvalitet og det siste av teknisk utstyr.
 
Fra 1. januar 2006 har Caiano konsernet, som allerede eier hotellbygningen, også overtatt driften av hotellet. Hotellet fortsetter som et Rica Partner Hotel gjennom en langsiktig samarbeidsavtale med Rica Hotels ASA.
 
Rica Hotels ASA er Norges største og eneste landsdekkende hotellkjede og omfatter nesten 90 hoteller i Norge og Sverige, samt Nordkapphallen.
 
Caiano AS, med hovedkontor i Haugesund, har sin virksomhet konsentrert på tre hovedområder: shipping, eiendom og investeringer. Shipping utgjør den desidert største delen av virksomheten. Eiendomsporteføljen i Norge utgjør ca. 52.000 kvm, inkludert Rica Maritim Hotel som utgjør en stor del av eiendomsmassen.
Thumbnail Image: