Figgjo kåret til beste leverandør

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Figgjo AS ble tildelt utmerkelsen for Beste Leverandør i Choice Hotels ASA i Danmark.

- Prisen er en anerkjennelse til bedriften og den langsiktige satsning på kvalitet, design og kort leveringstid til en av de ledende hotellkjedene i Norden. Den gir inspirasjon for videre innsats og stimulerer til fortsatt nyskaping på Figgjo til det beste for kokken og gjesten ved bordet , sier Anders Thingbø, Administrerende Direktør i Figgjo AS, i en pressemelding.

 - Våre selgere og forhandlere yter en stor innsats for å markedsføre Figgjos porselensløsninger til kvalitets- og profilbevisste kunder verden over. At det er hotellene i Choice Hotels Danmark som har stemt frem Figgjo som årets leverandør gir en anerkjennelse til innsatsen medarbeiderne legger ned i å forbedre matpresentasjonen til våre kunder”, understreker Thingbø.

 

Figgjos satsing på nyskapende design og helhetlig merkevarebygging har brakt Figgjos produkter inn på prestisjefylte hoteller og restauranter i Europa, Midt-Østen og Asia. Figgjos produkter selges gjennom samarbeidende distributører i ca. 35 land i tillegg til Skandinavia. Figgjos 121 ansatte er alle lokalisert i et kreativt arbeidsmiljø på Figgjo i Norge.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS