Doktorgrad i molekylær gastronomi

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Har du lyst til å ta en doktorgradi molekylær gastronomi og jobbe tett med kokkene på Gastronomisk Institutt, spør de fra Måltidets Hus i Stavanger.

Der leter de etter en person med sterk matinteresse og en mastergrad i kjemi, biokjemi eller bioteknologi. En som ønsker å koble matinteresse og fag i en PhD-utdannelse. 

Førstemann ut

Guro Rognså på Gastronomisk Institutt er den første i Norge som tar en PhD i molekylær gastronomi. Hun vil være ferdig med graden sin neste høst, og Gastronomisk Institutt ønsker å finne en person som kan ta over stafettpinnen etter henne, for å videreføre arbeidet innenfor dette kompetansefeltet. 

Sender stafettpinnen videre

Hvis dette kunne vært interessant for deg er deg er det bare å ta kontakt. I så fall sendes en mail til 

ghr@gastronomi.no

Kjenner noen andre som kan være interesserte – spread the word, oppfordres det.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS