Comfort Hotell Square åpnet i Stavanger

Publisert Sist oppdatert

Matserveringen tar Food Story seg av i denne store åpne restauranten som også har uteservering.

 

Hotellet har 194 trendy og urbant utsmykkede rom fordelt over seks etasjer. Food Story, som driver restauranten, byr på økologisk næringsrik frokost, lunsj og middag. Food Story drifter restauranten som også er en åpen kafé for lokalbefolkningen. Comfort Square har også uteservering som driftes av samme selskap. Hotellet tilbyr en rekke tekniske fasiliteter og har en flott takterrasse med panoramautsikt over hele Stavanger. Siri Dalehaug har fått jobben med å lede hotellet der de ansatte går uformelt kledd i T-skjorter blant store fargerike blomsterpotter fylt med ditto fargerike pinner.

OUTSOURCET

Det meste av driften på hotellet er satt bort til andre, eller outsourcet som det så trendy heter.

– Selv sitter vi igjen med 15 årsverk som går på resepsjon, salg, økonomi og revenue samt meg selv, seir en fornøyd hotelldirektør Siri Dalehaug.

– Vi har gjort dette for å få en mest mulig effektiv drift og så langt har det vært vellykket.

Hun understreker at det ikke er til noe ekstra bry for gjestene. Selv om man spiser hos Food Story så betaler man i kassen på Comfort Hotell Square.

GOD RESPONS

Hun har opplevd en kjemperespons på hotellet lang tid før åpning.

– Mens andre hoteller kjører en myk åpning så valgte vi å åpne med et smell samtidig med Gladmatfestivalen. Da fikk vi testet alt men en gang. Hvert eneste rom ble testet, sier hotellsjefen som også har fullbooket under oljemessen i byen om kort tid.

– Responsen har vært formidabel og vi fikk luket vekk litt småtteri de første dagen så nå glir alt her, sier Siri Dalehaug.

BUSINESS OG TRIM

Som alle andre hoteller i Stavanger er det business-kundene og unge moderne mennesker som er hovedmålgruppen.

– Men skal man ha ferie og fritids reiser så må man ikke se bort fra oss om mann vil bo fint og sentralt i Stavanger, men vi har ikke konferansefasiliteter, men et meget godt velutstyrt trimrom, ler Dalehaug.

Hun har opplevd at mange kommer innom og vil bo på hotellet nettopp på grunn av et velutstyrt treningssenter der 10 avanserte treningsapparater står klare til bruk.

STYRKET

Siri Dalehaug har en prikk over i-en å by på.

– Det er takterrassen vår. Sju etasjer over gateplan med fantastisk utsikt over byen. Den er kun for lukkede arrangementer, samt at det blir en relax-avdeling for våre boende gjester. Så jeg håper på mye sol så gjestene kan kose seg der oppe, sier Dalehaug som nå gleder seg over at Choice-kjeden er styrket i regionen. Comfort Square er det femte som kjeden nå driver i Rogaland.

– Men hos oss er det litt mer uformelt og ikke så stivt, samtidig som vi legger vekt på korrekthet og høflighet i omgangen med kunder, sier en optimistisk hotelldirektør på Stavangers nyeste hotell.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS