Broadwick Soho med 57 rom og suiter ligger svært sentralt til i et av byens mest fasjonable strøk. Oslo-karen Jo Ringestad (innfelt) er direktør.

Norske Jo er direktør på britisk luksushotell

Prislapp: 1,3 milliarder kroner. 

Publisert Sist oppdatert

Oslo-mannen Jo Eyvind Fabrice Ringestad har over 20 år fra moteindustrien, og hotellerfaring fra familiens hotell i Normandy i Cap d`Ail i Sør-Frankrike. Et møte med milliardær Noel Hayden skulle vise seg å bli nøkkelen til direktørjobb på luksushotellet Broadwick Soho i London med 57 rom, fire restauranter og barer - og masse kunst på veggene, skriver Kapital. 

Prislappen på det 70-tallsinspirierte hotellet som er designet av Martin Bdudnizki og finansiert av Noel Hayden, skal være 1,3 milliarder kroner.

– Det er helt avgjørende å skille seg ut i dette markedet, og det føler jeg at vi gjør. Vi hadde lyst til å skape et femstjerners hotell med personlighet, noe utover det vanlige hotelloppholdet. Et Soho-hotell som tar inn alt av kultur og yrende liv som er blitt skapt i området gjennom generasjoner. Det har vært noen tøffe måneder før åpning, men besøksmessig har det vært over forventing, sier Ringestad i intervjuet med Kapital. 

Luksushotellet kan skimte med fire restauranter og barer. Stilen skal visstnok være overdådig, men hjemmekoselig og luksuriøst.

Ifølge avisen har London tilført 1000 nye hotellrom i luksuskategorien, og viser til en raport fra Deloitte som at byen er den mest attraktive byen for hotellinvesteringer i Europa foran Lisboa og Amsterdam. Byen hadde 16 millioner turister i fjor, som la igjen 13,4 milliarder pund. 

på Broadwick Soho er det både håndplukket marmor på badene, statuer og skulpturer av Wialliam Turnball og kunst fra David Bowies privat kunstsamling. Alle etasjer er ulike. 

Det er nok i velge i på femstjernershotellet hvis du er sulten og tørst. Bildet er fra et av hotellets fire barer.

I tillegg har hotellet utviklet sin egen parfyme, duftlys og hotelluniformer. 

– Det er viktig at de ansatte trives på jobb, for til syvende og sist gjenspeiles det i servicen. London, New York og Paris, alle disse stedene er det en viss forventning til når du gjør noe, så det må være virkelig gjennomført og bra. Det er et godt bereist klientell vi ser etter, som har sett mye av verden før. Jeg tror at dersom du greier å få et produkt til 97 til 99,2 prosent, så er folk villige til å betale dobbelt for den lille prosentforskjellen, forteller Ringestad til avisen. 

Powered by Labrador CMS