KLIPPET OG KLART: Snorklipp av Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flaten, flankert av hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen og Svein Arild Steen-Mevold. Foto: Marianne Wennesland, Scandic Hotels.

Endelig på plass i Lillestrøm

I går åpnet Scandic Lillestrøm – et splitter nytt hotell som tar opp kampen om de mange messegjestene i stasjonsbyen.

Publisert

Lillestrøm er «kjent» for tre ting: Fotballklubben LSK, å være stoppested for Flytoget og messegiganten Norges Varemesse. Og det kan vel hende det først og fremst er de to sistnevnte som gjør at Scandic nå tar sats med sitt flunkende nye hotell.

RUVENDE: Scandic Lillestrøm er godt synlig i bybildet. Foto: Scandic.

– Lillestrøm er en spennende destinasjon, og med Scandic Lillestrøm gleder vi oss til å tilby Lillestrøm et urbant hotell med sterk lokal tilhørighet. Hotellet ligger rett ved en av Norges travleste jernbanestasjoner, og målet er at det skal bli en møteplass for lokalbefolkningen så vel som for forretningsreisende, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Sentralt og lokalt

Scandic Lillestrøm ligger strategisk plassert ved Lillestrøm stasjon, kun 12 minutter med tog fra Oslo Lufthavn Gardemoen og 10 minutter fra Oslo S. Hotellet har 220 rom fordelt på 12 etasjer og er dermed den høyeste bygningen i området. Rommene er tilpasset gjester med ulike behov, og det finnes blant annet 22 tilgjengelighetsrom samt komfortable familierom med køyesenger som er som skreddersydd for idrettslag eller store familier.

Hotellets innredning er inspirert av byens lokale historie og er tydelig preget av jernbanens- og sagbruksindustriens betydning for Lillestrøm.

NB: Saken fortsetter under bildet.

LOBBY: Hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen og teamet på Scandic Lillestrøm har lagt ned en stor innsats for å forene det moderne og det historiske. Foto: Tord- Erik Andresen.
  

– Denne dagen har vi gledet oss lenge til. Det har vært utrolig spennende å få være med og forme et splitter nytt hotell fra start og bygge det på den rike lokalhistorien. Det gjør det ekstra spesielt å kunne åpne dørene for gjestene for første gang, sier Lorentzen.

En ny møteplass

Med sine 500 kvadratmeter med topp moderne møte- og konferansefasiliteter for opptil 200 personer, skal Scandic Lillestrøm bli en naturlig møteplass for både tilreisende og lokale i Lillestrøm. Gjestene vil gjenkjenne den lokale tilhørigheten på møterommene med navn som Brandvalsaga, Tandbergsaga, Flisbyen og Måsan. I tillegg skal Scandics nye møtekonsept bidra til å skreddersy og optimalisere møter og konferanser etter gjestenes ønske.

Tradisjonskost med urban vri

BRUKET: Urban tradisjonskost. Slik beskrives matprofilen til den nye restauranten Bruket. Foto: Tord-Erik Andresen.

I hjertet av Scandic Lillestrøm åpner Bruket Restaurant & Bar som skal servere husmannskost med en vri. Den lokale slakteren Rosenberg leverer pølser og stykningsdeler av hele dyret, og Fetsund Hjemmebryggeri har utviklet en pale ale eksklusivt for hotellet, Bruket Spesial.

NB: Saken fortsetter under bildet.


– Vi ønsker å skille oss ut og gjøre noe unikt for både konferansegjester og lokalbefolkningen. En viktig del av denne satsingen er Bruket. Her vil vi servere spennende smaksopplevelser basert på lokale råvarer. Forvent deg bestemors klassiske oppskrifter, men med en moderne og urban tvist. Dessuten er vi opptatt av å bruke alle deler av dyret og løfter derfor frem tradisjonsrike og fantastiske retter som oksehalesuppe. Ambisjonen er å hevde oss blant Lillestrøms beste spisesteder, sier Lorentzen.

Powered by Labrador CMS