Radisson ser rødt i Norge

Radisson Hotel Group har signert avtalen om det første Radisson RED hotellet i Norge - Radisson RED Økern Oslo. Åpning blir i 2021.

Publisert


– Vi gleder oss veldig til å bringe første Radisson RED til Norge og tilby våre gjester dette spennende og unike konseptet. Det er fantastisk å få være del av det svært innovative prosjektet på Økern, den perfekte matchen for Radisson RED, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group.

I 2021 ferdigstilles Økern Portal. Den 81 000 kvm store forretningsbygningen skal huse alt fra fleksible kontorlokaler til hotell-, restaurant- og kulturopplevelser. Eiendommen bygges i samarbeid med Oslo Pensjonsforsikring AS og Norlandia Hotel Group.

224 rom

Radisson RED Økern Oslo er en del av konstruksjonen - med 224 rom og suiter og flere innovative møterom. Restauranten og baren på taket av hotellet kommer til å tilby gjestene spektakulær utsikt over hovedstaden. Hotellets tak er forventet å bli byens kronjuvel, med egen hage og 360-graders utsikt over Oslo. Terrassen er inspirert av europeiske storbyer og gjestene kan glede seg til virkelig unike hotellopplevelser på Oslos tak.

NB: Saken fortsetter under bildet.


– Det er med glede at vi har signert avtalen om å bringe Radisson RED til Oslo med dette fantastiske hotellet. Eiendommen vil gi gjestene utradisjonelle opplevelser og vil bli bygget med innovative og bærekraftige løsninger, sier Morten A. Kahrs, konsernsjef i Norlandia Hotel Group.

Slik kan lobbyen bli seende ut når hotellet åpner i 2021.

Bærekraft i fokus

Alle designelementer i hotellprosjektet blir utviklet med gjesteopplevelsen og bærekraft i fokus. Hotellet sikter på å oppnå BREAAM-Nor-sertifisering, en verdensledende metode for å vurdere bærekraftigheten til bygninger. Kun en håndfull av alle norske hoteller har oppnådd BREAAM sertifisering - inkludert ikoniske Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger i Norge.

Radisson RED er et nytt og innovativt hotellkonsept som tilbyr en leken vri på det konvensjonelle. Her kan gjestene forvente seg utradisjonelle hotellopplevelser, med det siste innen teknologi og innovasjon, samt fokus bærekraftighet og personlige gjesteopplevelser. Radisson RED finnes i utvalgte, urbane og pulserende byer - den perfekte match for Økern Portal.

Radisson RED Økern Oslo kommer til å ligge sentralt på Økern, med gangavstand til t-bane, flybuss og Ring 3.

Powered by Labrador CMS