Her blir det Radisson RED

Nordens første Radisson RED-hotell legges til Reykjavik. Planlagt åpning er 2020.

Publisert

Radisson RED er Radisson Hotel Groups eksklusive hotellmerkevare, som tilbyr en leken vri på det konvensjonelle. Hos Radisson RED er designet nyskapende og atmosfæren uformell. Målet er at gjestene skal få spennende og minneverdige opplevelser, som de ønsker å dele med sine venner og bekjente.

 

Radisson RED Reykjavik, med sine 195 rom, forventes å åpne i andre kvartal av 2020. Hotellet er et nybygd hotell som skal gi reisende et ideelt utgangspunkt for å utforske byen og omgivelsene. Kysthotellet som blir på hele 17 etasjer vil tilby panoramautsikt over havet, byen og fjellene.

Radissons fjerde Island-hotell

Hotellet skal ligge i sentrum, kun et par minutters gåavstand til den største handlegaten, rekreasjonsområdene og forretningsstrøket i byen.

– Vi er henrykt over å kunne bringe Radisson RED til enda en levende og urban hovedstad. I Reykjavik blomstrer turismen mye takket være øyas spektakulære og enestående naturopplevelser, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Office i Radisson Hotel Group.

Det nye Radisson RED-hotellet er i godt selskap med de andre Radisson RED-hotellene verden over, i byer som Brussel, Campinas, Cape Town, Glasgow og Minneapolis. Det blir for øvrig Radisson-kjedenes fjerde hotell på sagaøya, hvor de fra før har boutiquehotellet Radisson Blu 1919 Hotel, nyrenoverte Radisson Blu Saga Hotel, samt Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik, som ligger kun fem kilometer fra flyplassen.

Powered by Labrador CMS