NYTT: Samtlige rom på Radisson Blu Park Hotel, Fornebu er nå pusset opp. Sjekk forøvrig bildet på veggen.
NYTT: Samtlige rom på Radisson Blu Park Hotel, Fornebu er nå pusset opp. Sjekk forøvrig bildet på veggen.

Nyrenovert på Fornebu

Radisson Blu Park Hotel på Fornebu er helt i sluttfasen av sin omfattende renovering. Målet er å gi gjestene de beste hotellopplevelsene på Fornebu.

Publisert

- Gjestene fortjener de aller beste hotellopplevelsene når de bor hos oss, derfor har vi lagt mye ressurser i denne oppgraderingen. Nå gleder vi oss til å ønske gjestene velkommen tilbake til et helt «nytt» hotell, sier Torbjørn Marthinussen, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu. 

FORNØYD: Torbjørn Marthinussen, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.
FORNØYD: Torbjørn Marthinussen, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er nå i sluttfasen av en omfattende renovering av gjesterommene og treningsrommet. Fra tidligere er alle møterom, lobbyen, restauranten og fellesområdene modernisert av DOOS Architects, og fra nyttår vil hele hotellet fremstå som nytt.

Alle rom er tatt

Radisson Blu Park Hotel har 251 gjesterom, hvorav 104 ble nyoppusset for få år siden. Alle de resterende gjesterommene vil være nyrenoverte fra januar 2018. Alle de 16 møterommene, spredt over 616m2, ble renovert i fjor.

Hotellet ligger i nærheten av Fornebus yrende forretningsområde og hotellrommene har utsikt over Fornebuparken. 

(Saken fortsetter under bildet)

LOBBY: Slik ser lobbyen ut etter oppussingen.
LOBBY: Slik ser lobbyen ut etter oppussingen.

Skal gi energi

Målsettingen med oppgraderingen er å skape en avslappende og stemningsfull atmosfære for gjestene, som skal sørge for at de får ny energi og nye impulser når de bor på hotellet.

Det er valgt mørke fargetoner som grønn, brunt og grått, tregulv i gjesterommene, marmor i lobbyen og messingdetaljer i restauranten. Blant interiøret finnes betongelementer, skinndetaljer og glassutsmykninger. Alt for å hente opp igjen byggets sjel og skape en stemning som gjør at gjestene føler seg velkomne og avslappede.

Gjestene kan glede seg over flere designelementer, blant annet den ikoniske EGG-stolen designet av Arne Jacobsen i 1960 til Radisson Blu Royal Hotel i København.

Stor prosess

Renoveringen av Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er en del av Rezidor Hotel Group sitt mest omfattende renoveringsprogram i Norden noensinne.

I tillegg til renoveringen av Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er blant annet alle de 676 gjesterommene hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo nyrenovert, i likhet med alle gjesterommene hos Radisson Blu Hotel i Ålesund. Radisson Blu Hotel på Gardermoen og Radisson Blu Hotel i Tromsø har fått nyoppussede møteavdelinger og hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen og Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo har suksesskonseptet 26 North Restaurant & Social Club åpnet dørene.

Powered by Labrador CMS