IKKE SE NED!: Tarje Hellebust i en av de øverste etasjene av Norges høyeste hotell.

«Kongens» nye klær

Totalrenoveringen av Norges største og høyeste hotell skal løfte landemerket Radisson Blu Plaza Hotel til nye høyder. Nå er de første rommene ferdige.

Publisert

Hele 676 hotellrom skal totalrenoveres som et ledd i målsetningen om å gi gjestene førsteklasses internasjonale hotellopplevelser.

MAJESTET: Radisson Blu Plaza Hotel er hotellkongen i Norge. I alle fall når det kommer til størrelse og høyde.

– Radisson Blu Plaza Hotel er et ikonisk landemerke i Norge, som de fleste nordmenn har et forhold til. Vi er veldig stolte over hotellet og ønsker å gi gjestene våre de aller beste opplevelsene når de besøker oss, derfor investerer vi stort i denne oppgraderingen, sier administrerende direktør Tarje Hellebust ved Radisson Blu Plaza Hotel.

Store summer

Rezidor-kjeden skal i løpet av noen hektiske år investere hele 110 millioner euro i den omfattende renoveringsprosessen av sine Nordiske hoteller og nå er altså turen kommet til selve indrefileten i hotellporteføljen.

NYTT: Alle de 676 hotellrommene, i 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur.

Samtlige hotellrom, fordelt på 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur. Samtlige rom får Radisson Blu sitt nye, internasjonale designkonsept «BluPrint». Det betyr at «anerkjente designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler, stoffer og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og stilfullt design» ifølge den internasjonale hotellkjeden.

Lokale tilpasninger

Foreløpig er det rom i de øverste etasjene som er renovert og Hellebust gleder seg over resultatet.

– Designet hos Radisson Blu Plaza Hotel er lokaltilpasset slik at hotellopplevelsen blir akkurat slik gjestene våre ønsker og forventer seg. Blant annet har vi Jensen-senger i alle rom og behagelige Ekornes London-style Stressless-stoler hvor gjestene kan sitte og nyte den spektakulære utsikten over den fine byen vår, forteller Hellebust.

FLOTT: De første nyrenoverte rommene hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er allerede ferdige.

(Saken fortsetter under bildet.)

 

«BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Plaza Hotel er det første hotellet i Norge som tilbyr gjestene det nye designkonseptet.

Velkjent landemerke

Radisson Blu Plaza Hotel stod ferdig i 1990 og var Nordens første skyskraper. Helt siden Kong Olav V stod for den offisielle åpningen i 1990, har hotellet vært en av hovedstadens fremste signaturbygninger.

Radisson Blu Plaza Hotel holder åpnet gjennom hele renoveringsprosessen og pusser opp etasje for etasje i avgrensede tidsperioder slik at gjestene ikke skal bli forstyrret av arbeidet. Alle rommene skal stå ferdig rett over sommeren og gjestene får bo i de nye rommene etter hvert som de ulike etasjene står klare.

Powered by Labrador CMS