NY I HAUT: Fredrik Torp har fått ny jobb i Haut Nordic.
NY I HAUT: Fredrik Torp har fått ny jobb i Haut Nordic.

Gjør comeback i hotellbransjen

Fredrik Torp er ansatt som SVP Business Performance i Haut Nordic. Torp kommer fra stillingen som Country Manager i et internasjonalt rådgivningsmiljø innenfor lederrekruttering og organisasjonsutvikling.

Publisert

 

Han er utdannet fra Hotelschool The Hague, Nederland, og startet sin karriere for Radisson Hotels, der han senere fikk stillingen som Salg- og markedsdirektør for Plaza og Scandinavia hotell i Oslo.

– Det er virkelig moro å være tilbake i en bransje jeg er så glad i, og ikke minst veldig inspirerende å få være en del av gjengen i Haut Nordic. I mine første år i bransjen jobbet jeg sammen med grunnleggerne av Haut Nordic, så det å få anledning til å samarbeide med dem igjen er en mulighet jeg ikke kunne si nei til, forteller Fredrik Torp. – Haut Nordic er et utrolig spennende selskap i sterk vekst, og med mange dyktige mennesker som virkelig brenner for det de driver med, fortsetter han.

Skal videreutvikle

Hans viktigste jobb blir å sette Haut Nordic på kartet og drive forretningsutvikling.

– Dette er områder Haut Nordic har klart veldig bra uten meg, og jeg er imponert over hva de har fått til. Med lansering av Miklagard (oktober 2020), lansering av en helt ny hotellkjede Marawell (2021), nytt hotell i Kongsberg, 1624 (2021) samt nytt facility management selskap, så har forretningsutvikling vært et område Haut Nordic har vært veldig dyktige på. Jobben min blir derfor å videreutvikle det arbeidet som er påbegynt, samt se hvilke nye muligheter vi får i den vekstfasen vi nå er i.

Det er stort fokus på bærekraft og det grønne skiftet i de fleste ledergrupper og styrerom for tiden. Haut Nordic er en aktør med flere store byggeprosjekter, mange ansatte og flere tusen gjester hver dag.

– Det er klart at vi skal ta vår del av ansvaret, samt utnytte de mulighetene vi ser, for å nå FNs bærekraftsmål, fortsetter Fredrik. - Haut Nordic er en utfordrer, nå er mitt mål at vi skal bli en av de ledende aktørene innen bærekraft både innenfor hotell, men også Facility management! Min optimisme, erfaring med endringsprosesser og trang etter utfordringer, kommer trolig godt med i denne rollen, avslutter Fredrik med et smil.

Nye muligheter

– Haut Nordic er i en veldig spennende fase. Vi utfordrer hotellmarkedet, har etablert oss som en aktør innenfor Facility management og vi har veldig mange nye spennende prosjekter i pipeline. I denne fasen dukker det opp en rekke nye forretningsmuligheter og synergier og det er dette Fredrik er spesialist på å kommersialisere. Han skal bidra med sin bakgrunn og energi i våre eksisterende prosjekter, men også se om vi kan kommersialisere de mulighetene som dukker opp på tvers av våre selskap, sier Sondre Prestegard, administrerende direktør i Haut Nordic.

– Bærekraft og fokus på miljø er en av våre verdier i Haut Nordic og kjenner jeg Fredrik rett vil han sette Haut Nordic på karet også innenfor dette feltet. Vi har som mål å bli den ledende aktøren i Norge innenfor bærekraft både i hotell drift, samt innenfor Facility management. Vi er meget fornøyde med at Fredrik har sagt ja til å bli med på vår spennende utvikling og gleder oss til å se hva han kommer til skape for oss, avslutter Prestegard.

Powered by Labrador CMS