POPULÆRT: Tyrkia er populært blant nordmenn, og hotellet TUI Blue Andiz kom best ut i kåringen i fjor.
POPULÆRT: Tyrkia er populært blant nordmenn, og hotellet TUI Blue Andiz kom best ut i kåringen i fjor.

Tyrkisk hotell vant nordmenns hjerter i 2022

Hotellet TUI Blue Andiz er elsket av nordmenn.

Publisert Sist oppdatert

Årlig arrangeres TUI Global Hotel Awards, en utmerkelse som feirer de absolutt beste hotellene i hele TUI´s portefølje.

Vinnerne av TUI Global Hotel Awards 2022:

Vinnere av Global Hotel Awards er basert på tilbakemeldinger fra TUIs mer enn 16 millioner gjester i 2022. Dette inkluderer alt fra service til mat, fasiliteter og totalopplevelse. Over 800 hoteller har oppnådd prisens kriterier med en samlet score på minst 8,8. Innenfor 12 kategorier, basert på et utvalg av over 13 000 hoteller fordelt på 180 destinasjoner, har 9 hoteller blitt anerkjent som de absolutt beste, basert på tilbakemelding fra TUI´s gjester, heter det i en pressemelding fra TUI.

Hotellet TUI Blue Andiz som ligger langs den Tyrkiske riviera er av norske og nordiske gjester kåret til det absolutt beste hotellet for 2022. Hotellet tilbyr den perfekte muligheten for de som ønsker en avslappende ferie i idylliske omgivelser, med sentral beliggenhet, deilige matopplevelser og tilgang til alt du kan ønske deg av velvære. TUI Blue Andiz var det mestvinnende hotellet under årets prisutdeling, og vant hele 3 priser; Best Hotel TUI Nordic, Best Hotel TUI Germany, Austria & Switzerland, og Best Hotel TUI BLUE.

– Hotellene vi tilbyr, spiller en avgjørende rolle i å skape minneverdige opplevelser, og er for mange den absolutt viktigste delen av hele ferien. TUI Global Hotel Awards er vår måte å hedre våre partnere på, og vise frem de hotellene våre kunder setter absolutt størst pris på. I år er det en god blanding av gjengangere og nye vinnere på listen, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI.

Nikos Daskalanatonakis, grunnlegger og eier av Grecotel Hotels & Resorts, ble hedret for sin fremragende innsats og innovativ visjon innen turistnæringen. Med sine mer enn 40 år i bransjen er Daskalanatonakis velkjent for sin visjon om å skape en personlig og kulturelt fordypende opplevelse for gjestene sine, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS