Frogner House satser i Stavanger

Med stadige tegn til forbedring for reiselivsindustrien i Stavanger, tar Frogner House sats og etablerer seg i oljebyen.

Publisert

Frogner House Apartments ekspanderer fra Oslo og lanseres nå i Stavanger. I august var Frogner House klare for å huse kort- og langtidsgjester, og fra 1. november tilbys nyrenoverte leiligheter på to sentrale adresser i Stavanger.

Prosjektet er selskapets første satsing utenfor Oslo.

- Etter å ha gitt våre gjester gode opplevelser gjennom flere år i Oslo, er tiden nå inne for å tilby sentrale og hjemmekoselige leiligheter også i Stavanger, en by hvor mange av våre bedriftskunder har etterspurt vårt konsept. Sier, administrerende direktør i Frogner House Apartments, Pierre Jansson.

Leilighetene er fordelt på de to bygårdene Verksgata 12 og Lagårdsveien 61. De er i størrelsesordenen 30-89 kvadratmeter, og vil som resten av selskapets leiligheter leies ut på både kort- og langtidsbasis.  

Kvalitet fremfor vekst

- Selv om vi har hatt en sterk vekst siden vi startet, har det å vokse raskest mulig aldri vært vårt mål. Vi streber etter å tilby den beste og tryggeste kundeopplevelsen, vårt fokus er alltid gjesten. Dette er satsingen i Stavanger et bevis på - her har vi gått grundig til verks for å lete etter det vi mener er noen av byens beste adresser, og viktigst av alt, funnet dedikerte ansatte som er godt kjent i Stavanger, brenner for å yte god service og som passer inn i vår kultur, sier Jansson.

Frogner House har opplevd en kraftig vekst de siste årene -  porteføljen vil i 2019 telle 700 leiligheter fordelt på 17 sentrale eiendommer i Oslo og Stavanger. I tillegg kan Frogner House Apartments gjennom sin nye satsing, booking plattformen HEM, tilby i overkant av 1000 serviced apartments- og relokasjonstjenester 6 steder i Norden.

Marked i vekst

Reiselivsbransjen i Stavanger viser tydelige tegn til forbedring det siste året, og opplevde i 2017 en vekst i antall solgte hotellrom på 24 %. Samtidig er også leie av leiligheter et hett alternativ. Utleieplattformen AirBnb opplevde nemlig en vekst på 58 % i antall overnattinger i fjor.

Powered by Labrador CMS