TIL NHC: Frederik Lindvik bytter ut THE THIEF med NHC.
TIL NHC: Frederik Lindvik bytter ut THE THIEF med NHC.

NHC forsterker i Norge

Rådgivningsfirmaet Nordic Hotel Consulting (NHC) har sikret seg THE THIEF-røveren Frederik Lindvik som ny Associate Partner i Norge.

Publisert

Ansettelsen er et viktig skritt for å møte en økende etterspørsel av rådgivningstjenester i det norske markedet.

Frederik Lindvik innehar en Bachelor Grad i Business Administration og International Hospitality Management fra Glion Institute of Higher Education (GIHE) i Sveits med spesialisering innen finans og Revenue management. Han har arbeidserfaring fra utlandet og har jobbet med utvikling av eksisterende og nye hoteller fra Starwood Hotels sitt EAME kontor i Brussel. Fra 2008 til 2016 jobbet han for Nordic Choice Hotels i Sverige og Norge med Operations management og kommersiell utvikling. Lindvik kommer sist fra THE THIEF hvor han jobbet som Operations Manager med ansvar for drift og topplinje.

- Med den økende etterspørselen i den norske hotellsektoren drevet av økt internasjonal turisme, ser vi at interessen innen hotellutvikling og investeringer er økende. NHC ser et stort potensiale i å bistå hotelleiere med operatørsøk og i selve utviklingsfasen av nye hotell. Dette gjøres gjennom å identifisere potensielle muligheter i eksisterende marked på best måte, samt å bidra til å skape et lønnsomt hotell som raskt tar sin posisjon i markedet, sier Lindvik i en pressemelding.

Han følgende skussmål av NHC-partner Christian Kielgast:

- Vi ønsker kontinuerlig å styrke vår posisjon i alle våre markeder ved å ha team med nøkkelkompetanse som kan tilfredsstille behovene til både lokale og internasjonale kunder. Frederik har bred erfaring fra hotellbransjen i Norden og internasjonal erfaring. Med sin kunnskap innen hotell, finans og drift er han et sterkt tilskudd til NHC og bidrar med kompetanse som våre kunder etterspør, sier Kielgast i samme pressemelding.

Powered by Labrador CMS