NY MANN I BERGEN: Frank Ove Wennevik tar over som hotelldirektør på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Fra Fornebu til Bergen

Etter en kometkarriere med erfaring fra Norges største hotell og Radisson Blu Hotel Park Fornebu, er nå Frank Ove Wennevik ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Publisert

– Frank Ove er et av våre supertalent og har på kort tid vist at han er en svært dyktig, fokusert og godt likt hotelldirektør. Vi er glade for at han nå vil ta over rollen som hotelldirektør for hotellet vårt i Bergen, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway, Denmark & Iceland for Radisson Hotel Group.

Frank Ove har jobbet i reiselivsbransjen i mer enn 10 år. Han kommer sist fra stillingen som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Park Fornebu, et nyoppusset hotell som er kjent for å ha mange stamgjester og for sin gode, personlige service.

Hellebust som mentor

Før den stillingen, jobbet Frank Ove ved Norges største hotell Radisson Blu Plaza Hotel og også ved Radisson Blu på Oslo Lufthavn, Gardermoen. Frank Ove er del av Radisson Hotel Group sitt mentorprogram og har i en årrekke hatt Tarje Hellebust som mentor. Han har også selv ledet flere avdelinger innen både mat & drikke og møte & event.

– Det skal bli veldig moro å jobbe sammen med de engasjerte og dedikerte medarbeiderne på hotellet og fortsette å gi gjestene de beste opplevelsene i byen, sier Frank Ove Wennevik, hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel, Bergen.

Powered by Labrador CMS