POPULÆRT: Mange barer sverger til tonic fra Fever-Tree. Nylig vant de prisen for mestselgende og mest populære for niende gang.

Kåret til den mest populære

Fever-Tree kåret til verdens mestselgende og mest populære tonic.

Fever-Tree gikk for niende gang til topps i kåringen av verdens mestselgende og mest populære tonic av verdens beste barer i "Drinks International Annual Report 2023", skriver selskapet i en pressemelding.

London-baserte Fever-Tree ble grunnlagt i 2005 av Charles Rolls og Tim Warrillow. Charles og Tim har reist jorden rundt for å finne de beste ingrediensene med høy kvalitet. Reisen har blant annet gått til Den demokratiske republikken Kongo for å finne den beste kininen til Elfenbenskysten og India for den beste ingefæren.

Selskapet er også verdens ledende leverandør av kullsyreholdig premium mixere og selges i dag i 80 land.

- Det å vinne disse utmerkelsene for 9. året på rad demonstrerer selskapets suksess som pioneer i premium mixer-kategorien med fokus på smak og bruk av råvarer med høy kvalitet. Premium mixer -kategorien fortsetter å vokse sammen med den økende globale trenden på premium sprit og autensitet, heter det i pressemeldingen.

Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree's suksessoppskrift.

Powered by Labrador CMS